Το αστρονομικό ποσό στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς για την αυτοβιογραφία της

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2023 12:09 Το αστρονομικό ποσό στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς για την αυτοβιογραφία της

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αναμένεται να κερδίσει ένα αστρονομικό ποσό από τη συμφωνία και τις πωλήσεις της εκρηκτικής αυτοβιογραφίας της «The Woman In Me».

Ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό αναμένεται να καταλήξει στο ταμείο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς από την εκρηκτική αυτοβιογραφία της «The Woman In Me».

Είναι εδώ και λίγες ημέρες που η αυτοβιογραφία της «The Woman In Me» κυκλοφόρησε στα βιβλιοπωλεία (24 Οκτωβρίου) και έγινε μέσα σε λίγες ώρες το memoir με τις μεγαλύτερες πωλήσεις.

Έχουν κάνει φτερά περισσότερα από 400.000 αντίτυπα της αυτοβιογραφίας της «The Woman In Me», με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς να χαρακτηρίζει «σπαρακτική» την εμπειρία.

Αυτός ήταν και ο λόγος που άκουσε μόνο την εισαγωγή του ηχητικού βιβλίου. Στο υπόλοιπο βιβλίο αφηγείται την ιστορία της η Μισέλ Ουίλιαμς που έχει πέντε υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Η τραγουδίστρια του Toxic αναμένεται, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το TMZ, να κερδίσει 25% των καθαρών κερδών από την εκρηκτική αυτοβιογραφία της.

Και αυτό το ποσό είναι ανεξάρτητο από την προκαταβολή των 12,5 εκατομμυρίων δολαρίων που δόθηκε στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς για το βιβλίο «The Woman In Me».

Υπήρξαν περίοδοι που η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν είχε καμία επιθυμία για να γράψει και να τελειώσει το βιβλίο. Αν και τελικά την έπεισε ο καλύτερός της φίλος και μάνατζερ Cade Hudson.

Η σπαρακτική εμπειρία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η απροθυμία του ποπ ειδώλου ενδέχεται να συνδέεται με τη «σπαρακτική» εμπειρία που είχε επανεξετάζοντας ορισμένες από τις στιγμές που περιγράφονται στο εκρηκτικό βιβλίο.

Ήταν νωρίτερα μέσα στον μήνα που οι Simon & Schuster Audio ανακοίνωσαν πως η Μπρίτνεϊ Σπίαρς θα διάβαζε μόνο την εισαγωγή του ηχητικού βιβλίου.

Στο μεγαλύτερο μέρος του βιβλίου δανείζει τη φωνή της η πέντε φορές υποψήφια για Όσκαρ Μισέλ Ουίλιαμς.

«Αυτό το βιβλίο ήταν ένα έργο αγάπης και όλων των συναισθημάτων που τη συνοδεύουν» σημείωνε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μιλώντας στο περιοδικό People.

«Το να ξαναζείς τα πάντα ήταν τουλάχιστον συναρπαστικό, σπαρακτικό και συναισθηματικό. Για αυτούς τους λόγους θα διαβάσω μόνο ένα μικρό μέρος του ηχητικού μου βιβλίου», σημείωνε η ποπ τραγουδίστρια.

Λίγες ημέρες πριν από την επίσημη κυκλοφορία του «The Woman In Me» δόθηκαν στη δημοσιότητα αρκετά αποσπάσματα, με τον κόσμο να επικεντρώνεται στις αποκαλύψεις για τον Τζάστιν Τιμπερλέικ και τον τερματισμό της εγκυμοσύνης της την περίοδο που ήταν ζευγάρι.

Πηγή: in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση