Μίλτος Πασχαλίδης: Πριν από την κόρη μου, ήμουν «Ηρώδης», ήθελα να εξαφανίσω τα παιδιά

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2023 11:04 Μίλτος Πασχαλίδης: Πριν από την κόρη μου, ήμουν «Ηρώδης», ήθελα να εξαφανίσω τα παιδιά

Για την πατρότητα μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Μίλτος Πασχαλίδης.

Ο τραγουδιστής δήλωσε ότι ήθελε να γίνει πατέρας, ωστόσο, πριν αποκτήσει τις κόρες του δεν είχε τόσο καλή σχέση με τα παιδιά.

Ερωτηθείς για τη σχέση που είχε με τα παιδιά, πριν αποκτήσει τα δικά του, ο Μίλτος Πασχαλίδης είπε χαρακτηριστικά: «Του “Ηρώδη”. Ήθελα να τα εξαφανίσω, με ενοχλούσαν».

«Όταν γεννήθηκε η Ευγενία, νομίζω τα αγάπησα όλα. Έγινα το άλλο άκρο. Εκεί που με εκνεύριζαν, μου αποσπούσαν την προσοχή, που τα ανεχόμουν στην καλύτερη περίπτωση εκείνα των φίλων, όταν γεννήθηκε η Ευγενία, μπορούσα να γίνω babysitter. Αυτό έγινε μέσα σε μία εβδομάδα. Όταν γεννήθηκε, το πρώτο μου παιδί, (…) μου πήρε κάνα εξάμηνο να συνηθίσω ότι είναι για πάντα», πρόσθεσε, μιλώντας στην εκπομπή «Μπαμπά-δες».

Βίντεο: Οι δηλώσεις του Μίλτου Πασχαλίδη

πηγή: iefimerida.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση