Άκης Πετρετζίκης για τα επαγγελματικά του σχέδια: «Θα ξεκινήσω από το μηδέν» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 13:51 Άκης Πετρετζίκης για τα επαγγελματικά του σχέδια: «Θα ξεκινήσω από το μηδέν» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Άκης Πετρετζίκης πήρε την μεγάλη απόφαση πριν μερικούς μήνες να κλείσει οριστικά τα καταστήματα εστίασης που διατηρούσε και σήμερα εξήγησε τον λόγο.

Ο Άκης Πετρετζίκης βρέθηκε καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha.

Μεταξύ άλλων ο γνωστός σεφ μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους και πήρε την απόφαση να ξεκινήσει και πάλι από το μηδέν.

«Ξεκίνησα όλη την επιχείρηση μου από το σαλόνι μου και οι δύο πρώτοι εργαζόμενοι δούλευαν στο σαλόνι μου για 2 – 3 χρόνια. Δεν είχα επιχείρηση. Οπότε αναπτύχθηκα αλλά όλα τα κομμάτια, δηλαδή παραγωγές, Youtube, περιοδικά, βιβλία, e-shop και όλα αυτά με έκαναν να βρεθώ να έχω πάρα πολλά κτίρια που συνεργάζονται μεταξύ τους αλλά και δεν μπορούν να συνεργαστούν. Οπότε είπα να μαζευτώ και να τα βάλω όλα σε ένα» είπε αρχικά.

«Θα τα κάνω πάλι από την αρχή, θα ξεκινήσω από το μηδέν να κάνω τα στούντιο όπως πραγματικά πρέπει να τα έχω. Γιατί αυτή τη στιγμή στην Αγία Παρασκευή, ο τρόπος με τον οποίο γίνονται όλα είναι όπως νόμιζα ότι ήταν ο σωστός. Τώρα που έχω μάθει ποιος είναι ο σωστός, θέλω να το κάνω με τον σωστό τρόπο» τόνισε στη συνέχεια.

«Οπότε χτίζουμε τα καινούργια μας γραφεία από την αρχή για να κάνω ακριβώς τον χώρο έτσι όπως θέλω να τον κάνω» συμπλήρωσε, επίσης, ο Άκης Πετρετζίκης

Πηγή: Alpha

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση