Μπραντ Πιτ: Οι φίλοι του βγάζουν μέγαιρα τη Τζολί - Αυτή τον αποξένωσε από τα παιδιά του και τον κατέστρεψε

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023 21:46 Μπραντ Πιτ: Οι φίλοι του βγάζουν μέγαιρα τη Τζολί - Αυτή τον αποξένωσε από τα παιδιά του και τον κατέστρεψε

«Παίζει αυτά τα παιχνίδια εδώ και χρόνια, λέει και ξαναλέει τα ίδια δηλητηριώδη πράγματα γι' αυτόν» αναφέρουν - Με ποια από τα έξι παιδιά του έχει επαφές ο ηθοποιός

Την Αντζελίνα Τζολί στοχοποιούν φίλοι του Μπραντ Πιτ, καταλογίζοντάς της την ευθύνη για το μίσος που τρέφουν τα παιδιά τους προς τον ηθοποιό.

Δημοσίευμα της DailyMail επικαλείται δηλώσεις κοντινών φίλων του Πιτ, οι οποίοι εκτοξεύουν τα «βέλη» τους προς την πρώην σύζυγό του, που την κατηγορούν ότι εκείνη τον αποξένωσε από τα παιδιά τους.

«Υπάρχει η αίσθηση ότι η ανάρτηση του Παξ είναι το τέλειο παράδειγμα γονικής αποξένωσης - εννοώ ότι πρόκειται για μια κλασική επίδειξη αποξένωσης του γονέα. Η ομάδα του Μπραντ πιστεύει ότι παίζει αυτά τα παιχνίδια εδώ και χρόνια, αλλά δεν θέλουν να μπουν σε μάχη μαζί της» είπε ένας φίλος του Πιτ.

jolie_pitrt93
 

«Για πολλά χρόνια λέει και ξαναλέει τα ίδια δηλητηριώδη πράγματα γι' αυτόν και η πραγματικότητα είναι ότι έχει αποξενώσει τα παιδιά και αυτό τον αναστατώνει» πρόσθεσε.

Ο Μάντοξ (22 ετών), ο Παξ (19 ετών), και η Ζαχάρα (18 ετών), τα υιοθετημένα παιδιά του πρώην ζευγαριού δεν έχουν επαφές με τον πατέρα τους, ύστερα από αναφορές δημοσιογράφων σε διεθνή πρακτορεία.

 

 
 

paxw03
Ο Παξ Τζολί-Πιτ έγραψε για την Ημέρα του Πατέρα «χρόνια πολλά απαίσιε άνθρωπε, παγκόσμιας κλάσης κοπ...» αναφερόμενος στον Μπραντ Πιτ

Ακόμη, η DailyMail λέει ότι «μόνο τα τρία βιολογικά του παιδιά, η Σιλό, 18 ετών, και τα δίδυμα Νοξ και Βινιέν, 15 ετών, εξακολουθούν να τον βλέπουν κατά τη συμφωνία επιμέλειας».

 

 

Jolie_Fine_Kids
Η Τζολί με τα πέντε από τα έξι της παιδιά

Ακόμη, η DailyMail λέει ότι «μόνο τα τρία βιολογικά του παιδιά, η Σιλό, 18 ετών, και τα δίδυμα Νοξ και Βινιέν, 15 ετών, εξακολουθούν να τον βλέπουν κατά τη συμφωνία επιμέλειας».

 
Jolie_Fine_Kids
Η Τζολί με τα πέντε από τα έξι της παιδιά

Η Ζαχάρα πριν μερικές μέρες, συστήθηκε στην αδελφότητα που εισήχθη στο πανεπιστήμιο, φωνάζοντας «Είμαι η Ζαχάρα Τζολί», αρνούμενη το επίθετο του πατέρα της.

Δημοσιεύματα, θέλουν τον Μάντοξ και τον Παξ να έχουν επίσης απαρνηθεί το όνομα του πατέρα τους εδώ και χρόνια, ενώ το «κερασάκι στην τούρτα» ήταν η διαγραμμένη ανάρτηση του Παξ για την Ημέρα του Πατέρα, στην οποία «στολίζει» τον πατέρα του με διάφορα επίθετα, όπως «γαμ.. απαίσιο ανθρώπινο ον» και «τρομερό και απεχθές άτομο».

anartisi_pax_pitt


Εκείνη την εποχή, ο Παξ φέρεται να δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο με τον Μπραντ να βραβεύεται με Όσκαρ για τον ρόλο του στο «Once Upon A Time In Hollywood».

Σε ένα Instagram story, το οποίο ο Παξ έσβησε αμέσως, όμως η Daily Mail πρόλαβε να αποθηκεύσει, γράφει: «Ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα σε αυτόν τον παγκόσμιας κλάσης κόπ... Χρόνο με τον χρόνο, ξανά και ξανά, αποδεικνύεις στον εαυτό σου ότι είσαι ένα απαίσιο και ποταπό πρόσωπο. Δεν έχεις καμία εκτίμηση ή ενσυναίσθηση απέναντι στα 4 μικρότερα παιδιά σου που τρέμουν από φόβο όταν βρίσκονται μπροστά σου. Ποτέ δεν θα καταλάβεις τη ζημιά που έχεις κάνει στην οικογένειά μου, γιατί είσαι ανίκανος να το κάνεις. Έχεις κάνει τη ζωή των πιο κοντινών μου ανθρώπων μια συνεχή κόλαση. Μπορείς να λες στον εαυτό σου και στον κόσμο ό,τι θες, αλλά η αλήθεια θα έρθει στο φως κάποια μέρα. Οπότε, χρόνια πολλά για την Ημέρα του Πατέρα, απαίσιε άνθρωπε...».

Η Αντζελίνα υιοθέτησε αρχικά τον Παξ όταν ήταν μόλις τριών ετών από ένα ορφανοτροφείο στο Χο Τσι Μινχ του Βιετνάμ, το 2007.Ο Παξ εγκαταλείφθηκε στο ορφανοτροφείο όταν ήταν νεογέννητος από τη βιολογική του μητέρα που ήταν εθισμένη στην ηρωίνη. Ένα χρόνο αφότου η Αντζελίνα τον υιοθέτησε, ο Μπραντ υιοθέτησε επίσημα και τον Παξ ως παιδί του.

Όσο για την κόρη του Ζαχάρα, η οποία σνομπάρει επίσης τον πατέρα της αφαίρεσε το επίθετό του όταν εισήχθη πριν από λίγες μέρες στην αδερφότητα στο κολέγιο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Zahara ανακοίνωσε με υπερηφάνεια: «Το όνομά μου είναι Ζαχάρα Μάρλεϊ Τζολί» και συνέχισε: «Έρχομαι από τη Χρυσή Πολιτεία, από την πόλη που είναι γεμάτη αγγέλους, το Λος Άντζελες της Καλιφόρνιας ... Είμαι το νούμερο επτά αυτής της σειράς».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ESSENCE (@essence)

Οι δημόσιες αντιδράσεις των παιδιών είναι η «κορυφή του παγόβουνου», αφού στο παρελθόν, η Τζολί έχει καταγγείλει ότι ο Πιτ κακομεταχειρίστηκε εκείνη και τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια πτήσης με ιδιωτικό αεροπλάνο από την Ευρώπη τον Σεπτέμβριο του 2016.

Το βίαιο περιστατικό φέρεται να είναι αυτό που ώθησε την Αντζελίνα να καταθέσει αίτηση διαζυγίου μετά από 12 χρόνια σχέσης. Στα δικαστικά έγγραφα, η Τζολί ισχυρίστηκε ότι ο Μπραντ ήταν μεθυσμένος και εκτός ελέγχου κατά τη διάρκεια της πτήσης και φέρεται να προσπάθησε να πνίξει ένα από τα παιδιά τους και να χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο.

Δείτε βίντεο: Μπραντ Πιτ: Μέσω διαρροής απάντησε για τη Ζαχάρα και τον Παξ - Η μπηχτή για την Τζολί

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση