Η Ελένη Φουρέιρα έκανε pole dancing στο Madwalk 2023 και άναψε «φωτιές»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2023 11:34 Η Ελένη Φουρέιρα έκανε pole dancing στο Madwalk 2023 και άναψε «φωτιές»

Ακόμα μια «καυτή» εμφάνιση από την Ελένη Φουρέιρα! Η αγαπημένη τραγουδίστρια κατέκτησε την πασαρέλα του Madwalk 2023, κάνοντας pole dancing κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της μαζί με τον Apon και την ερμηνεία του τραγουδιού «Γδύσου» που τραγουδάνε μαζί.

Η Ελένη Φουρέιρα περπάτησε στην πασαρέλα του Madwalk 2023 και όταν ανέβηκε στον στύλο, άναψε «φωτιές» με τις ικανότητές της στο pole dancing.

Στο φαντασμαγορικό σκηνικό του Madwalk 2023 by Three Cents παρουσιάστηκαν λαμπερά catwalks με δημιουργίες από κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και fashion brands, καθώς και εντυπωσιακά performances από αγαπημένους καλλιτέχνες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Βίκυ Καγιά. Σε super guest εμφάνιση, ο δημοφιλής Ιταλός τραγουδιστής και ηθοποιός Michele Morrone.

Δείτε την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα:

Η βραδιά έκλεισε με ένα λαμπερό πάρτι, όπου ο DJ Αντώνης Δημητριάδης (AD-1 MUSIC) απογείωσε τη διάθεση με ένα δυναμικό DJ set. Μαζί του ο DJ Dim Chord.

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση