Λάκης Γαβαλάς: Δίνει στιλιστικές ιδέες για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς από τη λαϊκή αγορά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2023 13:06 Λάκης Γαβαλάς: Δίνει στιλιστικές ιδέες για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς από τη λαϊκή αγορά

Δείτε το βίντεο με τον σχεδιαστή να προτείνει στον κόσμο συνδυασμούς outfits από τη λαϊκή αγορά του Παπάγου

Ο Λάκης Γαβαλάς μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό του MEGA, μερικές ιδέες για τα ρούχα που μπορεί ο κόσμος να επιλέξει να φορέσει, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Αυτή τη φορά όμως, δεν έδειξε τα ακριβά σύνολα με τα οποία εμφανίζεται από κάποιον οίκο μόδα ή μπουτίκ. Ο Λάκης Γαβαλάς πρότεινε στο τηλεοπτικό κοινό του «MEGA Καλημένα» πιο οικομομικές λύσεις, με ρούχα από τη λαϊκή αγορά του Παπάγου, παρέα με τη Νανά Παλαιτσάκη.

«Επιτέλους με ενώσατε πάλι με τη Νανά, σε αυτή τη φανταστική λαϊκή αγορά. Είμαστε στου Παπάγου και περνάμε τέλεια» είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς με χιουμοριστική διάθεση και στη συνέχεια έδειξε τα εσώρουχα, τα οποία «έχουν γίνει πλέον εξώρουχα και όλες βγαίνουν...», όπως είπε και συνέχισε να δείχνει στην κάμερα, τις προτάσεις του.

Δείτε το βίντεο

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση