Τζένιφερ Άνιστον: Η ατάκα στα ελληνικά στο κόκκινο χαλί των Critics Choice Awards 2024

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 11:59 Τζένιφερ Άνιστον: Η ατάκα στα ελληνικά στο κόκκινο χαλί των Critics Choice Awards 2024

Η ελληνικής καταγωγής Τζένιφερ Άνιστον ενθουσίασε τους φαν της στην Ελλάδα, καθώς βρέθηκε στα Critics Choice Awards και απάντησε στα ελληνικά σε δημοσιογράφο.

Η Τζένιφερ Άνιστον εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στα Critics Choice Awards, αλλά και με την ατάκα της στα ελληνικά.

Ο Γιώργος Σατσίδης που εδώ και αρκετά χρόνια ζει και εργάζεται ως δημοσιογράφος στην Αμερική, βρέθηκε στα Critics Choice Awards προκειμένου να καλύψει την τελετή βράβευσης. Βλέποντας λοιπόν την Τζένιφερ Άνιστον, προκειμένου να μπορέσει να κερδίσει την προσοχή της, την φώναξε με το όνομά της και τη ρώτησε στα ελληνικά, τι κάνει.

Η Τζένιφερ Άνιστον αποκρίθηκε με χαμόγελο στην ερώτηση του δημοσιογράφου, απαντώντας του επίσης στα ελληνικά, «καλά, εσύ;».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση