Δώρα Χρυσικού: Όσο απομακρύνομαι από τον καρκίνο, τόσο συρρικνώνεται ο φόβος μου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 15:54 Δώρα Χρυσικού: Όσο απομακρύνομαι από τον καρκίνο, τόσο συρρικνώνεται ο φόβος μου

«Έχω ξαναβρεί τις δυνάμεις μου» δήλωσε η ηθοποιός - Δείτε το βίντεο.

Η Δώρα Χρυσικού μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της με τον καρκίνο, τονίζοντας ότι είναι καλά στην υγεία της και εξετάζεται πολύ συχνά.

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και είπε: «Είμαι καλά, έχω ξαναβρεί τις δυνάμεις μου, το βλέπω στο σώμα μου. Είμαι τώρα 2,5 χρόνια από την περιπέτεια με την υγεία μου. Εξετάζομαι πολύ συχνά, κάθε 3 μήνες. Μετά από εδώ θα πάω στον γιατρό μου. Αλλά πλέον, όσο απομακρύνομαι από την ασθένεια, συρρικνώνεται ο φόβος μου»  και πρόσθεσε: «Πάντα με απασχολεί όταν πηγαίνω για εξετάσεις, απλώς πιστεύω ότι το έχω αφήσει πίσω μου και πάντα το αντιμετωπίζω με αισιοδοξία μέχρι να φτάσω στην πολυπόθητη 5ετία».

Δείτε το βίντεο

 

 

Τέλος, η Δώρα Χρυσικού αναφέρθηκε στη σημασία που έχει για εκείνη η «Γη της Ελιάς», όπου πρωταγωνιστεί ως Αρετή. «Ελπίζω να ζήσω και μετά από 20 χρόνια να λέω "έκανα αυτή και αυτή τη δουλειά" η "Ελιά" θα είναι πάντα μια σειρά μέσα από την οποία έζησα την αρρώστια και την ίαση, είναι κάτι που δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Είναι ένα πολύ συνταρακτικό συμβάν στη ζωή ενός ανθρώπου» είπε η Δώρα Χρυσικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση