Ιουλία Καλλιμάνη: Ο εκνευρισμός της τραγουδίστριας όταν πανέρι με λουλούδια «προσγειώθηκε» στο πρόσωπό της

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 15:34 Ιουλία Καλλιμάνη: Ο εκνευρισμός της τραγουδίστριας όταν πανέρι με λουλούδια «προσγειώθηκε» στο πρόσωπό της

Μια δυσάρεστη «έκπληξη» περίμενε την Ιουλία Καλλιμάνη σε πρόσφατη εμφάνισή της στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά, με την τραγουδίστρια να δέχεται στο πρόσωπο πανέρια με λουλούδια, και να μην κρύβει τον εκνευρισμό της.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που έχει γίνει viral στο TikTok, η Ιουλία Καλλιμάνη καταγράφεται στην πίστα του νυχτερινού κέντρου να ερμηνεύει την επιτυχία της «7/7», όταν θαμώνας του μαγαζιού «εκτοξεύει» με δύναμη προς το μέρος της πανέρια με λουλούδια, τα οποία «προσγειώνονται» στο πρόσωπό της.

Δεύτερη φορά που πέφτει θύμα… πανεριού η τραγουδίστρια

Η τραγουδίστρια δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της, και αμέσως σταμάτησε να τραγουδά, ενώ κοιτούσε επίμονα τον θαμώνα που της πέταξε τα λουλούδια με φόρα στο πρόσωπο.

@takis.sigalas Όταν νευριάζεις, απόλυτα δικαιολογημένα, επειδή οι πελάτες σου πετάνε τα καλάθια με τα λουλούδια στα μούτρα! Κάπου ώπα! #iouliakallimani #viral #tokyoathenstheater #bouzoukia #neyra #live #kalathimelouloudia #bouzoukialive #greektiktok #greekmusic #7sta7 #2024 ♬ πρωτότυπος ήχος - Takis Sigalas

Έπειτα από μερικά δευτερόλεπτα, η Ιουλία Καλλιμάνη συνέχισε την ερμηνεία της, ενώ στα σχόλια του σχετικού βίντεο αρκετοί είναι οι χρήστες που έγραψαν ότι η τραγουδίστρια «έπαθε Οικονομόπουλο», κάνοντας αναφορά στην αντίδραση του τραγουδιστή σε αντίστοιχο περιστατικό.

Σημειώνεται πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ιουλία Καλλιμάνη «πέφτει θύμα» της εν λόγω «πρακτικής» που ακολουθείται από τους θαμώνες στα μπουζούκια, με την τραγουδίστρια να έχει αναφέρει, μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ότι: «Μου έχουν ρίξει λουλούδια με δύναμη στο πρόσωπο και σκίστηκε το χείλος μου. Μάτωσε, έτρεξαν αίματα και σταμάτησα το πρόγραμμα».

Πηγές: Mega, protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση