Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση: Εξιτήριο από το μαιευτήριο με τη νεογέννητη κόρη τους (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 12:52 Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση: Εξιτήριο από το μαιευτήριο με τη νεογέννητη κόρη τους (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Εξιτήριο από το μαιευτήριο πήραν σήμερα 12/2 λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση.

Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί την περασμένη Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου. Η κόρη του ζευγαριού, που ήρθε για να ολοκληρώσει με τον πιο όμορφο τρόπο τον έρωτά τους, γεννήθηκε 3,900 γραμμάρια και χαίρει άκρας υγείας. Τόσο ο Γιώργος Αγγελόπουλος όσο και η Δήμητρα Βαμβακούση ανυπομονούσαν για τη στιγμή που θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το παιδί τους, και πλέον είναι έτοιμοι γι’ αυτή τη νέα και εντελώς διαφορετική καθημερινότητα που ανοίγεται μπροστά τους.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE συνάντησε τον Γιώργο Αγγελόπουλο κατά την έξοδό του από το μαιευτήριο χωρίς τη σύζυγό του με την νεογέννητη κόρη της, καθώς η ίδια επέλεξε να μην εμφανιστεί μπροστά στις κάμερες.

Οι δηλώσεις στο Πρωινό ΣουΣού:

 

 

Ο γάμος του Γιώργου Αγγελόπουλου με τη Δήμητρα Βαμβακούση πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο ενώ λίγες ώρες αργότερα η μητέρα του Ντάνου, έφυγε από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Ανατριχιαστική σύμπτωση στην ιστορία αποτελεί το γεγονός πως η κόρη τους ήρθε στη ζωή τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 8 Φεβρουαρίου, ενώ στις 9 Φεβρουαρίου η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου θα γιόρταζε τα γενέθλιά της.

Δες παρακάτω φωτογραφίες από την έξοδο του Γιώργου Αγγελόπουλου από το μαιευτήριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση