Ιωάννα Λίλη: Με τον Θοδωρή Ζαγοράκη έχουμε περάσει κρίση, μας βοήθησε η συζήτηση αλλά και οι δικοί μας άνθρωποι

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024 13:55 Ιωάννα Λίλη: Με τον Θοδωρή Ζαγοράκη έχουμε περάσει κρίση, μας βοήθησε η συζήτηση αλλά και οι δικοί μας άνθρωποι

«Το βασικό είναι να υπάρχει μια καλή επικοινωνία, να υπάρχει ειλικρίνεια, να υπάρχει αλήθεια».

Η Ιωάννα Λίλη μίλησε στο «Happy Day» του Alpha για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Θοδωρή Ζαγοράκη, αλλά και για την καθημερινότητά της στο σπίτι με τα παιδιά. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην κρίση που πέρασε η σχέση τους, λέγοντας ότι κατάφεραν να την ξεπεράσουν τελικά.

«Το πρώτο διάστημα που ήμασταν μαζί δεν είχαμε πολύ χρόνο, για να γνωριστούμε, γιατί όλα έγιναν γρήγορα. Μπήκαμε κατευθείαν στα βαθιά και μαθαίναμε ο ένας τον άλλον. Εννοείται ότι έχουμε περάσει κρίση στον γάμο μας. Και ποιο ζευγάρι δεν έχει περάσει; Το αντιμετωπίσαμε με συζήτηση, εμένα με στήριξαν η οικογένεια και οι φίλοι μου» τόνισε.

Η Ιωάννα Λίλη συνέχισε, λέγοντας: «Το βασικό είναι να υπάρχει μια καλή επικοινωνία, να υπάρχει ειλικρίνεια, να υπάρχει αλήθεια μέσα στο ζευγάρι. Εμείς προσπαθούμε να τα διατηρούμε όλο τον χρόνο με διάφορα μικρά πράγματα. Δεν πρέπει να σταματήσεις να προσπαθείς».

«Ήταν μία συνειδητή επιλογή να σταματήσω τη δουλειά και να αφιερωθώ στην οικογένειά μου. Ήθελα να είμαι κοντά στα παιδιά μου από τα πρώτα βήματά τους. Μια συγκεκριμένη συνταγή δεν υπάρχει για κανένα ζευγάρι, έτσι και για εμάς», σημείωσε ακόμη η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο.

Σχετικά με τη συμμετοχή της στο «I’m a celebrity» και με το πώς αντέδρασαν τα παιδιά της, η Ιωάννα Λίλη ανέφερε: «Τα παιδιά μου στην αρχή ενθουσιάστηκαν με την πρόταση που μου έγινε για το Celebrity. Μου είπαν να πάω, αλλά όταν είδαν ότι έλειψα τόσο καιρό, δεν τους άρεσε. Έχασα 4 κιλά στο παιχνίδι. Με δάγκωσε και ένα φίδι, έχω ακόμα το σημάδι στο πόδι μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση