Πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον μετά από 68 μέρες απουσίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024 10:01 Πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον μετά από 68 μέρες απουσίας

Το πρωί της Δευτέρας η πριγκίπισσα της Ουαλίας εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε αυτοκίνητο που οδηγούσε η μητέρα της, Κάρολ Μίντλετον.

Την πρώτη της εμφάνιση, αν και όχι επίσημα, έκανε η πριγκίπισσα της Ουαλίας το πρωί της Δευτέρας σε αυτοκίνητο που οδηγούσε η μητέρα της Κάρολ Μίντλετον.

Η αμερικανική ιστοσελίδα TMZ δημοσίευσε φωτογραφία με την Κέιτ Μίντλετον συνοδηγό και στο τιμόνι τη μητέρα της. Η 42χρονη πριγκίπισσα φορούσε μαύρα γυαλιά ηλίου και χαμογελούσε συγκρατημένα, προφανώς επειδή αντιλήφθηκε τους παπαράτσι. 

Η μέλλουσα βασίλισσα μαζί με την Κάρολ Μίντλετον εντοπίστηκαν στην περιοχή του Ουίνδσορ γύρω στις 9 το πρωί (τοπική ώρα). Εικάζεται πως οι δύο γυναίκες επέστρεφαν από το σχολείο όπου είχαν αφήσει τα τρία παιδιά του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας. Με την Κέιτ και την μητέρα της δεν υπήρχαν άλλοι συγγενείς ενώ σύμφωνα με το TMZ την μέλλουσα βασίλισσα και την Κάρολ Μίντλετον δεν συνόδευαν σωματοφύλακες.

Η τελευταία φορά που η Κέιτ Μίντλετον είχε πραγματοποιήσει επίσημη δημόσια εμφάνιση ήταν τα Χριστούγεννα στο Σάντριγχαμ, όπου μαζί με τον Ουίλιαμ και τα παιδιά τους είχαν παραστεί στην χριστουγεννιάτικη λειτουργία. Έκτοτε, η μέλλουσα βασίλισσα της Γηραιάς Αλβιώνας εξαφανίστηκε από το προσκήνιο. Στις 17 Ιανουαρίου το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε πως η πριγκίπισσα υπεβλήθη σε μυστηριώδη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στο ιδιωτικό νοσοκομείο London Clinic, στο κέντρο του Λονδίνου. Η ανακοίνωση ανέφερε πως η Κέιτ Μίντλετον θα παραμείνει στο νοσοκομείο για 2 εβδομάδες και μετά θα αναρρώσει στο Adelaide Cottage στο Ουίνδσορ. Η ίδια ανακοίνωση τόνιζε πως η πριγκίπισσα θα επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντα μετά το Πάσχα των Καθολικών.

Στις 29 Ιανουαρίου η Κέιτ Μίντλετον έλαβε εξιτήριο από το νοσηλευτικό ίδρυμα και άρχισε η μακρά περίοδος της ανάρρωσής της. Το γεγονός, όμως, πως το παλάτι τηρεί σιγή ιχθύος για την πορεία της υγείας της έδωσε αφορμή για φήμες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δημοσιεύματα στα βρετανικά ταμπλόιντς που, μεταξύ άλλων, υποστήριζαν, είτε πως η μέλλουσα βασίλισσα έχει υποστεί νευρικό κλονισμό, είτε πως παίρνει διαζύγιο από τον διάδοχο του θρόνου ενώ άλλα δημοσιεύματα ανέφεραν πως πάσχει από τη νόσο του Κρον.

Η παράλληλη νόσηση του βασιλιά Κάρολου με καρκίνου έχει δημιουργήσει πρόβλημα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ καθώς με τον μονάρχη και την πριγκίπισσα της Ουλίας απόντες το βάρος των βασιλικών υποχρεώσεων έχει πέσει την βασίλισσα Καμίλα και στον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Από την Δευτέρα η Καμίλα έχει άδεια για μία εβδομάδα και αναμένεται να επιστρέψει στις βασιλικές υποχρεώσεις στις 11 Μαρτίου, Ημέρα της Κοινοπολιτείας, όπου θα παραστεί στη λειτουργία στο αβείο του Ουέστμινστερ.

Πηγή: TMZ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση