ΠΟΥ - 5η ΥΠΕ: Ανάπτυξη νέας Εθνικής στρατηγικής για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 10:21 ΠΟΥ - 5η ΥΠΕ: Ανάπτυξη νέας Εθνικής στρατηγικής για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας

Κοινά εργαστήρια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας με τις Ελληνικές Υγειονομικές Περιφέρειες…

Με θέμα την Ανάπτυξη της Εθνικής Στρατηγικής για την Ποιότητα της Περίθαλψης, της Ασφάλειας και της Παροχής Υπηρεσιών Υγείας στους ασθενείς στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα 17 με 18 Απριλίου με την 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας. το 4ο Κοινό Εργαστήριο (workshop) του Γραφείου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στην Αθήνα με τις Ελληνικές Υγειονομικές Περιφέρειες.

Στην εναρκτήρια συνεδρία εισηγητής ήταν ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας, Φώτης Σερέτης, ο οποίος μαζί με τον επικεφαλής του Γραφείο του ΠΟΥ στην Αθήνα João Breda, έκλεισαν επίσης το εργαστήριο με χρήσιμα συμπεράσματα για το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης με επίκεντρο πάντα τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες και την ασφάλεια του ασθενή.

Να σημειώσουμε ότι έχουν προηγηθεί τα κοινά εργαστήρια του ΠΟΥ με την 1η, 3η και 4η Υγειονομική Περιφέρεια (σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη), ενώ 8 με 9 Μαΐου ακολουθεί το 5ο Εργαστήριο στον Πειραιά με τη 2η Υγειονομική Περιφέρεια. Τέλος Μαΐου θα πραγματοποιηθούν και τα τελευταία δύο κοινά workshops σε Πάτρα και Ηράκλειο με την 6η και 7η Υγειονομική Περιφέρεια αντίστοιχα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση