Βουλγαράκη για Ιωαννίδη: Τον θαυμάζω τον Φώτη, είπε on air - Το παράπονό της από τους φίλαθλους

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 15:13 Βουλγαράκη για Ιωαννίδη: Τον θαυμάζω τον Φώτη, είπε on air - Το παράπονό της από τους φίλαθλους

Η πρώτη δημόσια τοποθέτησή της στην εκπομπή που συμμετέχει, για τον σκόρερ του Παναθηναϊκού και σύντροφό της.

Η Ελένη Βουλγαράκη έκανε μια αναφορά μέσα από το «Πρωινό» όπου συμμετέχει, στον σύντροφό της, Φώτη Ιωαννίδη, με αφορμή τόσο τη νίκη του Παναθηναϊκού στο «Καραϊσκάκη» όσο και την τρυφερή τους φωτογραφία στο Instagram.

Την αρχή έκανε ο Γιώργος Λιάγκας με ένα χιουμοριστικό σχόλιο στη συνεργάτιδά του. «Θέλω να σου πω κάτι, που σε κοιτάζω τόση ώρα. Σε μισώ» της είπε με χιούμορ, με την Ελένη Βουλγαράκη να αποκρίνεται: «Είναι πολύ βαρύ αυτό που είπες».

Δείτε το βίντεο

«Είναι πολύ βαρύ το 3-1 μέσα στο Καραϊσκάκη» της είπε για να του απαντήσει: «Εγώ το έβαλα;» χαμογελώντας αμήχανα.

«Εσύ το έβαλες. Τα δύο τα έβαλες εσύ» πρόσθεσε ο παρουσιαστής και σχολίασε την τρυφερή φωτογραφία τους που ανάρτησε ο Φώτης Ιωαννίδης.

Όταν η Ελένη Βουλγαράκη πήρε τον λόγο, εξήγησε: «Θέλω να πω κάτι, γιατί δεν βάλαμε τη φωτογραφία για να μιλάμε γι' αυτό, δεν θέλω να μιλάμε γι’ αυτό. Είμαι πολύ υπερήφανη για τον Φώτη. Απλά θέλω να είμαι φειδωλή, γιατί ο κόσμος που ακολουθεί τις ομάδες, οι ίδιοι που έστειλαν εχθές συγχαρητήρια, οι ίδιοι θα είναι αυτοί που θα κατακρίνουν και θα πάρει η μπάλα κι εμένα. Δεν αξίζει στον Φώτη να κρίνεται για την προσωπική του ζωή, αλλά μόνο για το επαγγελματικό κομμάτι, γιατί είναι πολύ σοβαρός αθλητής».

Η φωτογραφία τους στο Instagram

Μετά το ντέρμπι αιωνίων ο διεθνής επιθετικός των πρασίνων ευχήθηκε στη σύντροφό του Ελένη Βουλγαράκη με story στο Instagram για τα γενέθλιά της το Σάββατο, με μια κοινή τους φωτογραφία. "Α χρόνια πολλά κιόλας κορίτσι μου", έγραψε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση