Πύρρος Δήμας: «Δεν θα κάνω έκτο παιδί, υπόσχομαι να πάρω τηλεόραση» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 11:18 Πύρρος Δήμας: «Δεν θα κάνω έκτο παιδί, υπόσχομαι να πάρω τηλεόραση» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πύρρος Δήμας που περιμένει να γίνει για πέμπτη φορά πατέρας αποκάλυψε ότι μετά τη γέννηση της κόρης του δεν σκοπεύει να κάνει άλλα παιδιά.

Μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης παραχώρησε ο Πύρρος Δήμας στην εκπομπή «Στιγμές» του ONE CHANNEL. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης αναφέρθηκε στα τέσσερα παιδιά του, αλλά και στο κοριτσάκι που περιμένει να γεννηθεί το Πάσχα.

«Άρα έχεις τρεις κόρες και δύο γιους», του είπε ο Μάνος Νιφλής, με τον Πύρρο Δήμα να λέει: «Αλλάζουν λίγο οι ισορροπίες».

Όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε αν θα πάει και για έκτο παιδί προκειμένου να αποκατασταθούν οι ισορροπίες, ο Πύρρος Δήμας απάντησε: «Όχι παιδιά, όχι! Θα πάρω τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο, το υπόσχομαι».

Στη συνέχεια μίλησε για τις σπουδές που κάνουν τα παιδιά του τονίζοντας ότι επέλεξε με την πρώτη σύζυγό του, την δημοσιογράφο Αναστασία Σδούγκου, η οποία το 2018 έφυγε από τη ζωή, να προσφέρουν στα παιδιά τους μόρφωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση