Χριστίνα Μπόμπα: Δεν έχω χρόνο για τηλεόραση, ασχολούμαι με τα παιδιά, την επιχείρηση και τα social media

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 15:00 Χριστίνα Μπόμπα: Δεν έχω χρόνο για τηλεόραση, ασχολούμαι με τα παιδιά, την επιχείρηση και τα social media

Δεν θα κάνουμε τηλεοπτικά κάτι μαζί με τον Σάκη, πρόσθεσε αναφερόμενη στον σύζυγό της.

Η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» για τα επαγγελματικά της, αναφέροντας πως δεν έχει χρόνο να κάνει τηλεόραση και ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα συνεργαστεί με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη.

Δείτε το βίντεο:

Όπως δήλωσε: «Δεν θα κάνω κάτι τηλεοπτικά με τον Σάκη. Μας έχουν ρωτήσει πολλές φορές, παλιά το είχαμε σκεφτεί. Αλλά τώρα εγώ έχω τις μικρές, την επιχείρησή μου και τα social media, οπότε δεν έχω χρόνο για τηλεόραση. Ο Σάκης κάνει τα δικά του, προχωράει. Νομίζω ότι έχει ήδη ανακοινωθεί η τρίτη σεζόν του Dragons Den, αλλά ρωτήστε καλύτερα τον Σάκη. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου, το να κάνω τα εμπορικά σε μια εκπομπή δεν είναι κάτι που σκέφτομαι».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση