Πλατινένιο το «Zari»: «Δεν έχω να πω τίποτα σε όσους λένε ότι το τραγούδι μου είναι αχταρμάς» λέει η Μαρίνα Σάττι (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 10:57 Πλατινένιο το «Zari»: «Δεν έχω να πω τίποτα σε όσους λένε ότι το τραγούδι μου είναι αχταρμάς» λέει η Μαρίνα Σάττι (ΒΙΝΤΕΟ)

Μόλις δύο εβδομάδες έχουν περάσει από τότε που κυκλοφόρησε το «ZARI» της Μαρίνας Σάττι και χθες έγινε πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις στην Ελλάδα.

Λιγότερο από δυο μήνες πριν την διεξαγωγή της Eurovision στην Σουηδία η ελληνική συμμετοχή έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον όσων ασχολούνται με τον μουσικό διαγωνισμό, τους λεγόμενους Eurofans. Μάλισττα, σε μόλις 2 εβδομάδες από την κυκλοφορία του, το «ZARI» της Μαρίνας Σάττι έγινε πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις στην Ελλάδα.

Το «ZARI» που κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company έχει σημειώσει εντυπωσιακά νούμερα μέσα σε μόλις 20 μέρες από την επίσημη κυκλοφορία του: πάνω από 8.000.000 συνολικές προβολές στο επίσημο βίντεο κλιπ, περισσότερα από 4.000.000 Spotify streams, Νο1 YouTube Trend σε Ελλάδα & Κύπρο, και trending video σε χώρες όπως η Νορβηγία, η Ολλανδία, η Δανία, η Σουηδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιρλανδία και η Γερμανία.

 

 

Ο στόχος της ελληνικής αποστολής και η ευχή όλων είναι η Ελλάδα να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2024 που θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Μαΐου στη Σουηδία. Όπως δείχνουν τα προγνωστικά, η Μαρίνα δεν θα δυσκολευτεί πολύ καθώς το «Ζάρι» σαρώνει και η χώρα μας μέρα με τη μέρα ανεβαίνει στον πίνακα των προγνωστικών.

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star συνάντησε την Μαρίνα Σάττι στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, με την τραγουδίστρια ευγενικά να αρνείται να κάνει δηλώσεις.

«Αισθάνομαι πολύ ωραία για τη 7η θέση στα στοιχήματα. Δεν έχω να πω τίποτα σε όσους λένε ότι το τραγούδι μου για τη Eurovision είναι αχταρμάς» αρκέστηκε να απαντήσει η Μαρίνα Σάττ

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση