Χωρίζει η Αθηνά Ωνάση μετά από 11 χρόνια γάμου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Μαΐου 2016 11:01 Χωρίζει η Αθηνά Ωνάση μετά από 11 χρόνια γάμου
Ως κεραυνός εν αιθρία έχει πέσει στα διεθνή ΜΜΕ η είδηση ότι η Αθηνά Ωνάση και ο αγαπημένος της Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο είναι έτοιμοι να ρίξουν αυλαία στον γάμο τους μετά από 11 χρόνια.
«Αγαπιούνται πολύ και υποφέρουν» γράφουν τα δημοσιεύματα, που αναφέρουν ότι η Αθηνά Ωνάση και ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο αντιμετωπίζουν σοβαρή κρίση στον γάμο τους και τα πράγματα έχουν φτάσει στο τέλος τους.

Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που φήμες θέλουν την Ωνάση και τον Αλβάρο να χωρίζουν, αυτή τη φορά λέγεται ότι η κρίση στον γάμο τους είναι οριστική.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι φίλοι του ζευγαριού θεωρούν ότι είναι απλά άλλη μια κρίση και ότι θα τα ξαναβρούν, αφού αγαπούν πολύ ο ένας τον άλλο.

Στον απόηχο της κατάρρευσης του γάμου τους, όσοι είναι κοντά στην Ωνάση αναφέρουν ότι η 31χρονη είναι πιθανό να αναβάλει τα σχέδιά της να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου έχει οριστεί να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, σύμφωνα με την Radaronline.

Εν τω μεταξύ, ο 43χρονος Ντόντα, εξακολουθεί να παραπαίει μετά από ένα πρόσφατο ατύχημα φορτηγό που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός αγαπημένου αλόγου που η κόρη του, Βιβή, χρησιμοποιούσε για να κάνει βόλτα.

«Είναι πραγματικά μια καταιγίδα, αλλά εγώ δεν θα εγκαταλείψω την αγάπη μου. Δεν θα είναι εύκολο και θα παλέψω μέχρι το τέλος» είπε ο Ντόντα σε πρόσφατη συνέντευξή του επιβεβαιώνοντας την είδηση ​​του χωρισμού του από Αθήνα κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης.


thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση