H άψογη σιλουέτα της Κοκκίνου & τα μυστικά της διατροφής της

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Μαΐου 2016 12:38 H άψογη σιλουέτα της Κοκκίνου & τα μυστικά της διατροφής της

Γυμναστική, ισορροπημένη διατροφή και ένα ελαφρύ μακιγιάζ είναι τα μυστικά της ομορφιάς της Έλλης Κοκκίνου που είναι σε καλύτερη φόρμα από ποτέ.

Απλά μυστικά διατροφής και γυμναστικής δίνει η Έλλη Κοκκίνου και εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο διατηρείται σε άψογη φόρμα, ενώ το δέρμα της είναι λαμπερό και φωτεινό.

Το πρόγραμμα διατροφής της είναι ισορροπημένο με υδατάνθρακες χωρίς γλουτένη, ενώ τα γαλακτοκομικά τα έχει αντικαταστήσει με προϊόντα σόγιας. Έχει διαγράψει από το διαιτολόγιό της τα τηγανητά, ενώ δεν παραλείπει ποτέ να πάρει ένα γεμάτο ενέργεια πρωινό που συμπεριλαμβάνει δυο κρέπες με κανέλα και μέλι.

Σπουδαίο είναι το ότι δεν ξεχνά να πάρει μαζί της το ταπεράκι της με μαγειρευτό φαγητό, ένα παραδοσιακά σπιτικό φαγητό, λαδερά ή κοτόπουλο με ρύζι, ή μια σαλάτα ζυμαρικών.  Το βραδινό της είναι πιο ελαφρύ. Αυγά ποσέ, καλαμποκογκοφρέτες με γαλοπούλα βραστή ή φρούτα.

Το πιο σοβαρό από όλα είναι η καθημερινή της άσκηση, στην οποία ακολουθεί ένα κυκλικό πρόγραμμα προπονήσεων, που περιλαμβάνει αερόβια άσκηση και βάρη.

Το μόνο έντονο στο μακιγιάζ της είναι το κραγιόν, ενώ όλα τα άλλα χρώματα που χρησιμοποιεί σε προϊόντα ομορφιάς είναι σε φυσικούς τόνους. Δεν παραλείπει ποτέ να ενυδατώνει το πρόσωπό της και να ρίχνει παγωμένο νερό, το καλύτερο για σύσφιξη.

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση