Αλέξανδρος Πέρρος: Ο γόης των Συμμαθητών είναι ταλαντούχος, ερωτευμένος και λατρεύει το θέατρο! Video

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017 10:51 Αλέξανδρος Πέρρος: Ο γόης των Συμμαθητών είναι ταλαντούχος, ερωτευμένος και λατρεύει το θέατρο! Video
Είναι η πρώτη σεζόν που τον βλέπουμε στο πετυχημένο σήριαλ του Ant1 "Οι συμμαθητές" ως τον Αλέξανδρο, τον γιο της ξιπασμένης θείας της Μαριλένας Κουλούρη ( Μαριάννα Τουμασάτου) που ερωτεύεται παράφορα την Γκέλλυ (Πηνελόπη Πλάκα). 
 
Ο Αλέξανδρος Πέρρος μπορεί να έγινε φέτος γνωστός μέσα από το σήριαλ αλλά παρά το νεαρό της ηλικίας του κάνει θέατρο 10 χρόνια. Προέρχεται από καλλιτεχνική οικογένεια και είναι πολυτάλαντος! Είναι αξιόλογος ηθοποιός, παίζει σαξόφωνο, χορεύει και μόλις τον ρωτάς για θέατρο, λάμπουν τα μάτια του! Είναι όμως και πολύ ερωτευμένος με τη νεαρή και όμορφη ψυχολόγο Δανάη Λουκοπούλου!
 
 
 
 
 

I see you!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη alexandros_perros (@alexandros_perros) στις

 
 Έχει σπουδάσει στο θέατρο Τέχνης Κάρολου Κουν, έχει δημιουργήσει θεατρικές ομάδες και έχει παίξεις σε πολλές και σημαντικές θεατρικές παραστάσεις όπως "Οι 12 ένορκοι"
 
Τον συναντήσαμε μαζί με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές και προλάβαμε να τον ρωτήσουμε λίγα, αλλά καταλάβαμε πόσο ώριμος και κατασταλαγμένος είναι για όσα συμβαίνουν στη ζωή του, στην καριέρα του, στο θέατρο, και φυσικά στην Ελλάδα!

Η συμμετοχή του στους "Συμμαθητές:  Είναι η πρώτη μου φορά που κάνω τηλεόραση. Έχει πολύ ενδιαφέρον. Είναι πολύ ωραίοι οι άνθρωποι. Δηλαδή σου παρέχουν ασφάλεια, σε φροντίζουν άμα είσαι καινούργιος, κοιτάνε να σου μάθουν ότι δεν έχεις μάθει στο παρελθόν όσο πιο γρήγορα γίνεται για να βγει και η δουλεία. Γενικά υπάρχει ένα πολύ ωραίο κλίμα το οποίο οφείλεται στους τρεις σκηνοθέτες: Βασίλη Θωμόπουλο, Πάνο Κούτρα και Βασίλη Τσελεμέγκο. Φυσικά την εποπτεία την έχει ο Βασίλης Θωμόπουλος.
 
Πως σου φαίνεται η τηλεόραση σε σχέση με το θέατρο;
Ο έρωτας που υπάρχει με τον «ζωντανό οργανισμό» του θεάτρου δεν μπορεί να συγκριθεί με κάτι αντίστοιχο της τηλεόρασης ή του κινηματογράφου. Ίσως στον κινηματογράφο επειδή υπάρχει περισσότερος χρόνος και μπορούν  να ψαχθούν τα πράγματα πιο πολύ, ίσως να γίνονται και δουλείες που συγκρίνονται με το θέατρο. Αλλά το θέατρο δεν συγκρίνεται με την τηλεόραση. 
 
Πόσα χρόνια είσαι στο θέατρο;
11 χρόνια.
 
Ποια είναι τα όνειρά σου;
Η καριέρα δεν με ενδιαφέρει. Δεν με νοιάζει να γίνω γνωστός. Την τηλεόραση την έκανα ναι μεν γιατί θα μου παρέχει μια δημοσιότητα η οποία θα γίνει η αφορμή να γνωριστώ καλυτέρα με τον κόσμο στο θέατρο. Σχεδία γενικά έχω πολλά. Έχω ένα όνειρο το οποίο θέλω να πραγματοποιήσω μέσα στην επομένη πενταετία, αλλά δεν είναι ώρα ακόμα να το πω.
 
Ασχολείσαι καθόλου με την πολιτική;
Θεωρώ ότι ένας καλλιτέχνης δεν πρέπει να έχει σχέση με το πολιτικό προσκήνιο γιατί είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο. Ένας καλλιτέχνης δεν πρέπει να έχει σχέσεις με θρησκείες ή πολιτικές πεποιθήσεις. Ο καλλιτέχνης είναι ένας άνθρωπος που σκαλίζει προς τα μέσα για να βρει όσες περισσότερες πτυχές του εαυτού του μπορεί και όσο μπορεί ανοίγει πόρτες στον κόσμο μέσα από αυτό που έχει διαλέξει για τον εαυτό του.
 
πηγή: Tlife.gr
Προσαρμοσμένη αναζήτηση