Το trailer του «Batman v Superman: Dawn of Justice» θα προβληθεί μαζί με το «Mad Max: Fury Road»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Απριλίου 2015 18:00 Το trailer του «Batman v Superman: Dawn of Justice» θα προβληθεί μαζί με το «Mad Max: Fury Road»
Το τελευταίο διάστημα έχουν ακουστεί πολλές φήμες σχετικά με το πολυαναμενόμενο trailer του «Dawn of Justice» χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται κάποια από αυτές.
 
Το Collider όμως σύμφωνα με τις πηγές του, ανακοίνωσε ότι το trailer «Dawn of Justice» θα προβληθεί στις 15 Μαΐου, όταν δηλαδή κάνει πρεμιέρα και το τελευταίο αριστούργημα του Miller, «Mad Max: Fury Road». Στο ίδιο άρθρο, αναφέρεται ότι το trailer θα υπάρχει σε όλες τις κόπιες του «Fury Road» αλλά δεν αποκλείει την πιθανότητα να βγει πρώτα στο ίντερνετ.
 
Η δημοσιεύση του video στα μέσα Μαΐου φαίνεται ιδανική περίοδος καθώς το «Avengers: Age of Ultron», που θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Απριλίου, ήδη θα προβάλλεται για δύο εβδομάδες και ότι hype θα έχει δημιουργήσει μέχρι την πρεμιέρα του «Fury Road», θα έχει πέσει αισθητά!
 
Απλά ελπίζουμε το νέο trailer να μην έχει καμία σχέση με το teaser που προβλήθηκε στο Comic Con, και περιμένουμε τόσο καιρό για κάτι που ουσιαστικά έχουμε δει...
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση