Αυτοί είναι οι πέντε πλουσιότεροι... σούπερ-ήρωες!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015 08:50 Αυτοί είναι οι πέντε πλουσιότεροι... σούπερ-ήρωες!
Τι καλύτερο από το να είσαι ωραίος, δυνατός, τολμηρός, πλούσιος και... σούπερ- ήρωας!
 
Στην πραγματικότητα, λίγοι έχουν την δυνατότητα αυτή, και δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε διάσημους πρωταγωνιστές ταινιών επιστημονικής φαντασίας να ποζάρουν στα εξώφυλλα των περιοδικών.
 
Πέρα όμως από την φήμη του σουπερ-ήρωα που έχουν δημιουργήσει, παράλληλα έχουν φτιάξει και μια τεράστια περιουσία. Δείτε λοιπόν, τους πέντε πλουσιότερους... σούπερ- ήρωες.
 
5) Emma Frost
 
Η Emma Frost μπορεί να αποτέλεσε μια από τους πιο επικίνδυνους εχθρούς των X-Men ωστόσο, ως πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος του ηλεκτρονικού ομίλου Frost, κατάφερε και δημιούργησε μια μεγάλη περιουσία. Προς το παρόν όμως, δεν έχει δει το όνομά της σε κάποια λίστα με τους πιο πλούσιους στον κόσμο αν και η περιουσία της αγγίζει τα 1-3 δισ. δολάρια.
 
Emma Frost
 
4) Professor Charles Xavier
 
Ο καθηγητής Charles Xavier, ο ιδρυτής των X-Men αλλά και της Σχολής Xavier βρίσκεται επίσης στην λίστα με τους πιο πλούσιους σούπερ-ήρωες με περιουσία που ανέρχεται στα 3,5 δισ. δολάρια.
 
Professor X
 
3)Bruce Wayne/BATMAN
 
Για έναν σούπερ- ήρωα σαν τον Bruce Wayne δεν είναι καθόλου περίεργο που η περιουσία του αγγίζει τα 9,2 δισ. δολάρια σύμφωνα με τo Forbes. Η εταιρεία του Wayne Enterprises, υπολογίζεται πως έχει ετήσια έσοδα 31,3 δισ. δολάρια.
 
Bruce Wayne
 
2)Tony Stark/IRON MAN
 
Ο Tony Stark, γνωστός και ως Iron Man, πέρα από γνωστός playboy είναι και... δισεκατομμυριούχος. Σύμφωνα με το Forbes η περιουσία του ξεπερνάει αυτή του Μπάτμαν και ανέρχεται στα 12,4 δισ. δολάρια την ώρα που η εταιρεία του Stark Industries φέρει έσοδα 20,3 δισ. δολάρια, δηλαδή λιγότερα από την Wayne Enterprises.
 
Iron Man
 
1) T'Challa/Black Panther
 
Ο T'Challa, ο Μαύρος Πάνθηρας, είναι αναμφίβολα ο πλουσιότερος σούπερ- ήρωας όλων των εποχών. Και πως να μην είναι όταν είναι ο μόνος που έχει στην κατοχή του το πιο πολύτιμο μέταλλο, το Vibranium. Σύμφωνα με το κόμικ, το υλικό κοστίζει 10.000 δολάρια ανά γραμμάριο, και στην Wakanda, το φανταστικό νησί στην Αφρική το οποίο λειτουργεί και ως θησαυροφυλάκιο βρίσκονται περίπου έχουν 10.000 τόνοι Vibranium.
 
Η περιουσία λοιπόν, του Μαύρου Πάνθηρα ανέρχεται στα 90.7 τρισ. δολάρια, κάτι που τον κάνει μακράν τον πιο πλούσιο χαρακτήρα και μάλιστα με την μεγαλύτερη εξουσία.
 
black-panther-feat-970x545
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση