«Trolls Band Together»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας των «Ευχούληδων»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 14:59 «Trolls Band Together»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας των «Ευχούληδων»

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και Άννα Κέντρικ δανείζουν τις φωνές τους.

Mε λάμψη, χρώμα και μουσική των 90ς επιστρέφουν για τρίτη φορά - μετά από δύο box office - οι Ευχούληδες (Trolls) με την ταινία «Trolls Band Together».

Η Universal Pictures και η DreamWorks Animation κυκλοφόρησαν το τρέιλερ της ταινίας «Trolls Band Together» με τους Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και 'Αννα Κέντρικ να δανείζουν τις φωνές τους στους πρωταγωνιστές.

Η ταινία είναι «γεμάτη εκπλήξεις, μουσική, νέους κόσμους και καινούργιους χαρακτήρες», όπως τόνισε και ο σκηνοθέτης Γουόλτ Ντορν στο Variety. 

«Μετά από δύο ταινίες αληθινής φιλίας και αδυσώπητου φλερτ, η Poppy και ο Branch είναι πλέον επίσημα ζευγάρι. Ένα μυστικό από το παρελθόν θα γίνει η αφορμή να σμίξει ξανά ο Branch με τα τέσσερα χαμένα του αδέρφια και να σώσει το ένα από αυτά» αναφέρεται στην περιγραφή της νέας ταινίας. 

Ο Ντορν σημείωσε επίσης ότι η μουσική των 90s και τα boy bands αποτελούν την «ψυχή» της ταινίας και γι΄ αυτό στο ξεκίνημά της ζήτησε την γνώμη του Τίμπερλεϊκ ως μέλος των NSYNC.

Η πρώτη ταινία των «μικρών ξωτικών» κυκλοφόρησε το 2016 και απέφερε σχεδόν 350 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office και η δεύτερη το 2020.

Στην οικογένεια των «Ευχούληδων» δανείζουν τις φωνές τους μεταξύ άλλων οι Καμίλα Καμπέγιο Τρόι Σιβάν, Έιμι Σούμερ και Κέναν Τόμσον.  Η ταινία «Trolls Band Together» αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 17 Νοεμβρίου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση