«Carl's date»: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για τo σίκουελ του «Up»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023 16:02 «Carl's date»: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για τo σίκουελ του «Up»

Ο Carl ετοιμάζεται να βγει ραντεβού αλλά δεν θυμάται τι πρέπει να κάνει.

Η Pixar Animation Studios κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ του sequel του «Up» «Carl’s Date».

Το «Carl’s Date», κυκλοφορεί αποκλειστικά στους κινηματογράφους την Παρασκευή, 16 Ιουνίου πριν από την προβολή της μεγάλου μήκους παραγωγής της Disney Pixar «Elemental».

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του υποψηφίου για Όσκαρ και βραβευμένου με Emmy, Bob Peterson, και παραγωγής της Kim Collins, το «Carl's Date» αφηγείται την ιστορία του Carl Fredricksen (με τη φωνή του Ed Asner- στην ελληνική εκδοχή τη μεταγλώττιση είχε κάνει ο Κώστας Βουτσάς) και τον αξιαγάπητο σκύλο, που μιλάει, τον Dug, μετά τις περιπέτειές τους το 2009 στο «Up».

Η ταινία «Up», οπου κυκλοφόρησε στην Ελλάδα με τον τίτλο, «Ψηλά στον ουρανό» ήταν υποψήφια για 5 Όσκαρ το 2010 και κέρδισε 2.

Σεναριακά, ο πρωταγωνιστής Carl δέχεται απρόθυμα να βγει ραντεβού με μία κυρία αλλά ομολογουμένως δεν έχει ιδέα τι κάνουν πλέον στα ραντεβού οι άνθρωποι.

Ο πάντα χρήσιμος φίλος του ο Dug, είναι αυτός που θα τον προετοιμάσει για το ραντεβού και θα του προσφέρει συμβουλές. Αλλά όχι για ανθρώπους.

Με πληροφορίες της Pixar

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση