Αγνώριστος στη νέα του ταινία «The Beanie Bubble» ο Ζακ Γαλιφιανάκης – «Προκαλεί φρενίτιδα»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 10:47 Αγνώριστος στη νέα του ταινία «The Beanie Bubble» ο Ζακ Γαλιφιανάκης – «Προκαλεί φρενίτιδα»

Δείτε το τρέιλερ.

Το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Ζακ Γαλιφιανάκη με τίτλο «The Beanie Bubble» κυκλοφόρησε και ο ηθοποιός είναι αγνώριστος. «Ξέρετε ποιο είναι το καλύτερο πράγμα στην Αμερική;» ρωτάει ο ίδιος και προσθέτει: «Μπορείς να πετύχεις πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν αλλού. Έχεις τη δύναμη να δημιουργήσεις το δικό σου μέλλον. Μπορείς να γίνεις τα πάντα. Μπορείς να κάνεις τα πάντα».

Στην πολλά υποσχόμενη ταινία του Apple TV+, ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός υποδύεται τον δισεκατομμυριούχο Τάι Γουόρνερ (Ty Warner) ιδρυτή της Ty Inc. και δημιουργό των αγαπημένων λούτρινων παιχνιδιών. Είναι βασισμένη στο βιβλίο του Ζακ Μπισονέτ(Zac Bissonnette) «The Great Beanie Baby Bubble: Mass Delusion and the Dark Side of Cute» που κυκλοφόρησε το 2015 σε σενάριο της Κριστίν Γκορ(Kristin Gore), κόρης του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ Αλ Γκορ.

Η ταινία ξετυλίγει την ιστορία ενός απογοητευμένου πωλητή παιχνιδιών μέχρι την στιγμή που μία νέα συνεργασία του με τρεις γυναίκες προκαλεί την μεγαλύτερη φρενίτιδα σε πωλήσεις παιχνιδιών σε όλο τον κόσμο.

Στο σκηνοθετικό ντεμπούτο της Γκορ και του συζύγου της Ντέμιαν Κούλας(Damian Kulash, Jr) πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Σάρα Σνουκ(Sarah Snook), Ελίζαμπεθ Μπανκς(Εlizabeth Banks), Τζεραλντίν Βισβανάταν(Geraldine Viswanathan) και Καρλ Κλέμονς-Χόπκινς(Carl Clemons-Hopkins). Οπως αναφέρει το Deadline o αγαπημένος ηθοποιός εκτελεί και χρέη εκτελεστικού παραγωγού μαζί με τον Ντάγκλας Τζόουνς(Douglas S.Jones).

Το «The Beanie Bubble»,όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αναμένεται να κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αίθουσες στις ΗΠΑ, στις 21 Ιουλίου πριν την παγκόσμια πρεμιέρα στην πλατφόρμας ροής στις 28 Ιουλίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση