Deadpool 3: Ο Wolverine επιστρέφει - Ο Χιου Τζάκμαν με την κίτρινη στολή

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Ιουλίου 2023 11:55 Deadpool 3: Ο Wolverine επιστρέφει - Ο Χιου Τζάκμαν με την κίτρινη στολή

Η φωτογραφία που ανήρτησαν Τζάκμαν και Ρέινολντς - Επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή της Τζένιφερ Γκάρνερ.

Ο Χιου Τζάκμαν και ο Ράιαν Ρέινολντς μοιράστηκαν μία εικόνα από τα γυρίσματα της ταινίας "Deadpool 3", δίνοντας μία γεύση από τη σύμπραξη του δημοφιλούς αντι-ήρωα με τον χαρακτήρα του "Wolverine".

Από την εικόνα αυτή, που οι δύο ηθοποιοί ανήρτησαν σε stories στο Instagram, φαίνεται ότι τηρείται η υπόσχεση που είχε δώσει ο Χιου Τζάκμαν πως δεν θα προκύψουν κενά στην πλοκή της ταινίας "Logan" του 2017, όταν και είχε πεθάνει ο υπερήρωας, από την επανεμφάνισή του στο "Deadpool". 

Ο "Wolverine" εμφανίζεται να φορά την κλασική κίτρινη και μπλε στολή του από τα κόμικς, κάτι που δείχνει ότι ενσαρκώνει μία διαφορετική εκδοχή του χαρακτήρα, σε σχέση με το παρελθόν, όταν και δεν την είχε ξαναφορέσει.

Πλην του Τζάκμαν, στην επερχόμενη ταινία επιστρέφει η Μορένα Μπακάριν, που υποδυόταν τη σύντροφο του Deadpool, αλλά και η Μπριάνα Χίλντεμπραντ, μία από τις X-Men. 

Επιβεβαιώθηκε, επίσης, ότι η Τζένιφερ Γκάρνερ θα εμφανιστεί ως "Ηλέκτρα", επιστρέφοντας στον ρόλο ύστερα από σχεδόν 20 χρόνια. 

Δεν έχουν γίνει πολλά γνωστά για την πλοκή της ταινίας, αλλά περιλαμβάνει σαφώς το πολυσύμπαν, καθώς ο Deadpool εντάσσεται για πρώτη φορά στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, μετά από μια σειρά σόλο ταινιών που παρήγαγε η Fox.

Ο σκηνοθέτης, Σον Λίβαϊ, είχε τονίσει πως αποφάσισε να αναλάβει την ταινία με την προϋπόθεση να μην χάσει το ανατρεπτικό της στοιχείο. Με άλλα λόγια, επειδή το "Deadpool 3" είναι μια ταινία της Disney δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν βρισιές και πρόστυχο χιούμορ.

«Θα αφήσουν τον Deadpool να είναι ο Deadpool, καταλαβαίνετε;» είχαν διαβεβαιώσει και οι σεναριογράφοι, επισημαίνοντας πως η Disney δεν ενεπλάκη στη γραφή, αλλά μόνο προσφέρθηκε να βοηθήσει όπου ήταν αναγκαίο.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 3 Μαΐου του 2024. 

Με πληροφορίες από Variety

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση