Ο Χοακίν Φίνιξ ως Ναπολέων: Το τρέιλερ της ταινίας που εντυπωσίασε

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Ιουλίου 2023 12:42 Ο Χοακίν Φίνιξ ως Ναπολέων: Το τρέιλερ της ταινίας που εντυπωσίασε

Το επικό τρέιλερ της νέας ταινίας του Χοακίν Φίνιξ «Napoleon», για την Apple TV+, έχει αφήσει τους πάντες άφωνους. Πρόκειται για μια ταινία για τον πιο γνωστό αυτοκράτορα στη γαλλική ιστορία με την υπογραφή του Ρίντλεϊ Σκοτ 

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ και ο Χοακίν Φίνιξ συνεργάζονται για δεύτερη φορά, καθώς πριν το «Napoleon» είχαν συνεργαστεί και στον «Μονομάχο».

Το τρέιλερ διάρκειας 2,5 λεπτών μας μεταφέρει στην περίοδο της Γαλλικής Επανάστασης, για την ακρίβεια στο 1793. Εκείνη την εποχή, ο βασιλιάς Λουδοβίκος ΙΣΤ της Γαλλίας εκτελέστηκε μπροστά σε ένα πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στην Place de la Revolution στο Παρίσι. Ο Ναπολέων Βοναπάρτης (Χοακίν Φίνιξ) εμφανίζεται στη μέση του πλήθους. Έγινε στρατιωτικό μέλος που υποστήριξε τη Γαλλική Επανάσταση συμμετέχοντας ενεργά σε αυτούς τους ιστορικούς χρόνους.

Μία από τις σκηνές του τρέιλερ δείχνει τον Ναπολέοντα να καταλαμβάνει την καρέκλα των Γάλλων ηγεμόνων μετά το πραξικόπημα του 1799. Βλέπουμε και την πρώτη εμφάνιση της Vanessa Kirby ως αυτοκράτειρα Josephine. Ο Ναπολέων θα εξιστορήσει επίσης την ερωτική ζωή του στρατηγού με τη θρυλική Josephine.

Πρωταγωνιστούν επίσης μεταξύ άλλων οι Τζόντι Κόμερ (Jodie Comer), Ταχάρ Ραχίμ (Tahar Rahim), Μπεν Μάιλς (Ben Miles) και Λουντιβίν Σανιέ (Ludivine Sagnier).

Η παραγωγή είναι των Apple Studios και της Scott Free Productions μαζί με τους Kevin Walsh, Mark Huffam και Joaquin Phoenix.

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση