«Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One»: Το τελικό τρέιλερ της ταινίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Ιουλίου 2023 16:31 «Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One»: Το τελικό τρέιλερ της ταινίας

Η Paramount Pictures αποκάλυψε το τελευταίο τρέιλερ του «Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One» προσκαλώντας τους θεατές να πάνε στους κινηματογράφους και να την απολαύσουν.

Όπως αναφέρει το τρέιλερ του Mission: Impossible, είναι μια από τις καλύτερες ταινίες δράσεις και ο Τομ Κρουζ επιστρέφει ως Ίθαν Χαντ μαζί με την IMF ομάδα του καθώς αναλαμβάνουν την πιο επικίνδυνη αποστολή της καριέρας τους.


Πρέπει να εντοπίσουν ένα τρομακτικό νέο όπλο που απειλεί την ανθρωπότητα προτού αυτό πέσει στα λάθος χέρια. Έτσι ξεκινά μια θανάσιμη καταδίωξη ανά την υφήλιο, καθώς ο έλεγχος του μέλλοντος και η μοίρα του κόσμου απειλούνται.

Σε σκηνοθεσία Κρίστοφερ ΜακΚουάρι πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Βινγκ Ρέιμς, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Βανέσα Κέρμπι, Σάιμον Πεγκ, Ρομπ Ντέλανεϊ και Πομ Κλεμεντιέφ. Το σενάριο της πολυαναμενόμενης παραγωγής υπογράφουν μαζί με τον διάσημο σκηνοθέτη ο Μπρους Γκέλερ  και ο Έρικ Τζέντρεσεν.

Το «Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One» είναι διάρκειας δύο ωρών και 36 λεπτών.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 13 Ιουλίου, ενώ το «Mission Impossible – Dead Reckoning Part 2» στις 28 Ιουνίου του 2024.

Πηγή: naftemporiki.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση