«Despicable Me 4»: Ο Γκρου και τα Minions επιστρέφουν - Το πρώτο τρέιλερ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 13:02 «Despicable Me 4»: Ο Γκρου και τα Minions επιστρέφουν - Το πρώτο τρέιλερ

Το «Despicable Me 3» σάρωσε το box office παγκοσμίως το 2017.

Ο Γκρου και τα Minions επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη με την τέταρτη ταινία της σειράς «Despicable Me». 

Το πρώτο τρέιλερ που είδε το φως της δημοσιότητας για την τέταρτη ταινία του «Despicable Me» με «ήρωες» τα Minions, δίνει μία πρόγευση από το νέο κεφάλαιο της ζωής του πανούργου Γκρου, με την φωνή του Στιβ Καρέλ, σε σενάριο των Μάικ Γουάιτ και Ντάριο Κεν. 

Οι Κρίστεν Γουίγκ, Μιράντα Κόσγκροβ, Στιβ Κούγκαν, Ντάνα Γκάιερ και Πιερ Κοφέν επιστρέφουν στους αγαπημένους ρόλους ενώ η ταινία «καλωσορίζει» δύο νέους κακούς, τον Μαξίμ Λε Μαλ με τη φωνή του Γουίλ Φέρελ και τη σατανική του φίλη Βαλεντίνα, που την «υποδύεται» η Σοφία Βεργκάρα. Στα νέα μέλη περιλαμβάνονται επίσης οι Στίβεν Κόλμπερτ, Τζόι Κινγκ και Κλόι Φίνεμαν. 

Ο Κρις Ρενόντ υπογράφει τη σκηνοθεσία, όπως και τις δύο πρώτες ταινίες - μαζί με τον Πατρίκ Ντελάζ. Σημειώνεται ότι στην πρώτη ταινία ο «απαισιότατος» Γκρου υιοθετεί τρία κορίτσια τις Μάργκο, Ίντιθ και Άγκνες και στη δεύτερη βρίσκει τον έρωτα στο πρόσωπο της Λούσι (με τη φωνή της Κρίστεν Γουίγκ).

Το «Despicable Me 3» το 2017 με την εμφάνιση του Ντρου- του χαμένου δίδυμου αδελφού του Γκρου- σάρωσε το box office παγκοσμίως, ξεπερνώντας σε εισπράξεις το ορόσημο του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων. Στη νέα ταινία, ο Γκρου και η Λούσι καλωσορίζουν στην οικογένεια τον γιο τους, Γκρου Τζούνιορ. Σύμφωνα με το Variety, το «Despicable Me 4» αναμένεται στις αίθουσες στις 3 Ιουλίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση