Το επίσημο τρέιλερ του «Inside Οut 2» - Τα συναισθήματα επιστρέφουν

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2024 15:46 Το επίσημο τρέιλερ του «Inside Οut 2» - Τα συναισθήματα επιστρέφουν

Το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε συγκέντρωσε τις περισσότερες προβολές για ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney.

Έρχεται το σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας animation «Inside Οut». Η ταινία που προσωποποιεί τα ανθρώπινα συναισθήματα έρχεται σύντομα από την Pixar και το τρέιλερ της σημειώνει ήδη τεράστια επιτυχία.  

Το νέο τρέιλερ για το Super Bowl που κυκλοφόρησε, δείχνει την Ράιλι κατά τη διάρκεια ενός αγώνα χόκεϊ, με τα γνωστά συναισθήματα να επιστρέφουν. Όμως η Χαρά, η Θλίψη, ο Θυμός, ο Φόβος και η Αηδία παθαίνουν ένα μικρό σοκ όταν η κονσόλα συναισθημάτων γίνεται πορτοκαλί, αποκαλύπτοντας ότι η Ράιλι...έχει Άγχος! 

Σημειώνεται ότι το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες κατάφερε να συγκεντρώσει τις περισσότερες προβολές για ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney. 

Η Έιμι Πόλερ δανείζει ξανά την φωνή της στη Χαρά μαζί με τους Φίλις Σμιθ, Λιούις Μπλακ, Τόνι Χέιλ και Λίζα Λαπίρα. Το φωνητικό καστ συμπληρώνει η Μάγια Θέρμαν-Χωκ για το νέο συναίσθημα. Ο Κέλσι Μαν έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία, ενώ η Μεγκ ΛεΦόβ υπογράφει το σενάριο και της δεύτερης ταινίας, αναφέρει το Firstshowing. 

Το «Inside Out 2» αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Ιουνίου 2024.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση