The Crow: Οι πρώτες εικόνες από το reboot της θρυλική ταινίας με τον Brandon Lee

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 21:47 The Crow: Οι πρώτες εικόνες από το reboot της θρυλική ταινίας με τον Brandon Lee

Η Lionsgate έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από το reboot του The Crow (Το Κοράκι’), με πρωταγωνιστή τον Bill Skarsgård.

Το remake του “The Crow” επιτέλους έρχεται και οι θαυμαστές της ταινίας έχουν ανάμεικτα συναισθήματα μετά τις πρώτες εικόνες που κυκλοφόρησαν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το people, η Lionsgate έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες με τον Bill Skarsgård ο οποίος είναι ο πρωταγωνιστής της ταινίας.

Το “The Crow” (Το Κοράκι’) δημιουργήθηκε από τον James O’Barr και περιστρέφεται γύρω από τον Eric Draven, έναν δολοφονημένο μουσικό, ο οποίος ανασταίνεται με σκοπό να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο τόσο του ίδιου, όσο και της αρραβωνιαστικιάς του. Τα κόμικς ξεκίνησαν να εκδίδονται από το 1989 και γέννησαν τέσσερις ταινίες και μια τηλεοπτική σειρά.

Το reboot ετοιμάζεται για πάρα πολλά χρόνια. Είχε ανακοινωθεί από το 2015, αλλά μπήκε στον πάγο δύο χρόνια αργότερα μετά την αποχώρηση των Jason Momoa, που ήταν να πρωταγωνιστήσει, και Corin Hardy που θα αναλάμβανε τα σκηνοθετικά ηνία. Πλεόν, ο Rupert Sanders θα είναι ο σκηνοθέτης και ο Bill Skarsgård θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Όσον αφορά την ταινία, αυτή κυκλοφόρησε το 1994 από τον Alex Proyas. Πρωταγωνιστής ήταν ο Brandon Lee, γιος του Bruce Lee, ο οποίος δεν κατάφερε να την ολοκληρώσει, καθώς τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Εφόσον, ο Lee είχε γυρίσει την πλειοψηφία των σκηνών του, οι παραγωγοί αποφάσισαν να ολοκληρώσουν την ταινία χρησιμοποιώντας κασκαντέρ και ειδικά εφέ.

πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση