Το “Joker: Folie à Deux” λέγεται ότι θα περιλαμβάνει 15 διασκευές τραγουδιών

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 19:45 Το “Joker: Folie à Deux” λέγεται ότι θα περιλαμβάνει 15 διασκευές τραγουδιών

Το soundtrack της ταινίας “Joker: Folie à Deux” του Τοντ Fίλιπς θα περιλαμβάνει πολλές διασκευές τραγουδιών.

Σύμφωνα με το Variety, το επερχόμενο σίκουελ της ταινίας “Joker” διαμορφώνεται “κυρίως” ως “ένα jukebox μιούζικαλ”, καθώς περιλαμβάνει τουλάχιστον 15 διασκευές “πολύ γνωστών” τραγουδιών, ένα εκ των οποίων το “That’s Entertainment” από το μιούζικαλ “The Band Wagon” του 1953.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, υπάρχει επίσης η πιθανότητα να συμπεριληφθεί ένας μικρός αριθμός πρωτότυπων τραγουδιών στην ταινία, αλλά μένει να το δούμε. Η Hildur Guðnadóttir, που είχε κερδίσει Όσκαρ για την πρώτη ταινία του 2019, θα κάνει και τις δικές της ενορχηστρώσεις “εμποτίζοντας τα διακριτικά, αλησμόνητα [μουσικά] σημάδια της”.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο προϋπολογισμός για την επερχόμενη ταινία “Joker: Folie à Deux” είναι 200 ​​εκατομμύρια δολάρια, αρκετά πάνω από τα 60 εκατομμύρια δολάρια που κόστισε η πρώτη ταινία του Φίλιπς.

Το “Joker: Folie à Deux” πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου.

πηγή: perpetual.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση