Ηρθε το τρέιλερ του «X-Men: Apocalypse» - Πατήστε γρήγορα PLAY!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015 16:28 Ηρθε το τρέιλερ του «X-Men: Apocalypse» - Πατήστε γρήγορα PLAY!

«Μόνο ο πιο ισχυρός θα επιβιώσει» στο φινάλε(;) των X-Men!

Η επόμενη μεγάλη έξοδος των μεταλλαγμένων του Σίνγκερ στις αίθουσες μας μεταφέρει πίσω στο 1980, όπου ο Professor Χ (Τζέιμς ΜακΑβόι), ο Magneto (Μάικλ Φασμπέντερ), η Mystique (Τζένιφερ Λόρενς) και ο Beast (Νικόλας Χουλτ) τα βάζουν με μία νέα απειλή. Τον Apocalypse (Όσκαρ Ίσαακ).

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, στη μυθολογία της Marvel ο Apocalypse είναι ένας πανίσχυρος αρχαίος μεταλλαγμένος, εμποτισμένος με μια ιδεολογία υπεροχής, σύμφωνα με την οποία μόνο οι ισχυρότεροι του είδους του αξίζουν να επιβιώσουν. Τα γενετικά του πειράματα στρέφουν τον ένα μεταλλαγμένο απέναντι στον άλλο, σε σημείο που κάποια στιγμή ακόμα και ήρωες όπως ο Wolverine κι ο Angel ανακαλύπτουν τη σκοτεινή τους πλευρά και συνεργάζονται μαζί του. Στο «The Age of Apocalypse» οι X-Men βιώνουν την εμπειρία ενός εναλλακτικού μέλλοντος με τον Apocalypse να έχει υπό τον έλεγχό του την Αμερική, στην οποία έχει επιβάλει στρατιωτικό καθεστώς.

Η νέα τάξη των μεταλλαγμένων συμπεριλαμβάνει παλιούς γνώριμους (Φασμπέντερ, ΜακΑβόι, Λόρενς, Χουλτ) και τους φρέσκους Ρόουζ Μπερν και Έβαν Πίτερς στους ρόλους των Μόιρα ΜακΤάγκερτ και Quicksilver αντίστοιχα, ενώ τα καινούργια «είδη» απαρτίζουν μεταξύ άλλων οι Σόφι Τέρνερ («Game of Thrones») ως Τζιν Γκρέι, η Αλεξάντρα Σιπ ως Storm, ο Τάι Σέρινταν ως Cyclops και η Ολίβια Μαν ως Psylocke.

27/5/2016 στους κινηματογράφους!!!

cinemag.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com