GNTM: Τα πρώτα πλάνα του τελικού και οι σύντροφοι των φιναλίστ [βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019 15:52 GNTM: Τα πρώτα πλάνα του τελικού και οι σύντροφοι των φιναλίστ [βίντεο]

Στον τελικό του GNTM θα γίνουν... όλα!

Σε μία από τις δοκιμασίες την Πέμπτη, τα κορίτσια θα ποζάρουν με τους συντρόφους τους. Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, ο σύντροφός μίας εκ των τριών παικτριών θα της κάνει πρόταση γάμου και η διαγωνιζόμενη θα μείνει άφωνη.

Μετά το τέλος της φωτογράφισης έπεσε στα γόνατα και πρόσφερε στην αγαπημένη του ένα μονόπετρο, κάνοντάς της πρόταση γάμου. Η παίκτρια ξαφνιάζεται, παίρνει το κουτάκι και του το βάζει στην τσέπη!

Ποιες παίκτριες θα λυγίσουν και γιατί;

Δείτε πρώτοι πλάνα από την φωτογράφιση των τριών διαγωνιζόμενων που είναι στον τελικό, στιγμιότυπα με τους συντρόφους τους. Ποια θα έχει την καλύτερη λήψη; Ποια θα αναδειχθεί η μεγάλη νικήτρια του GNTM;

Οι τρεις φιναλίστ με τους συντρόφους τους

Στην τελευταία δοκιμασία, οι κριτές ξαφνιάζουν τα κορίτσια, καθώς στο σετ εμφανίζονται οι αγαπημένοι τους, προκειμένου να πάρουν μέρος στο after party concept. Όπως λέει η Βίκυ Καγιά, «από αυτή την δοκιμασία θα κριθεί η νικήτρια» με τον Άγγελο Μπράτη να προσθέτει πως «το ωραιότερο μακιγιάζ για μία γυναίκα είναι ο έρωτας». Τα μοντέλα φωτογραφίζονται αγκαλιά με τους συντρόφους τους, με τον αγαπημένο της Κέισι να της ψιθυρίζει «Είσαι πιο όμορφη από ποτέ», τον αγαπημένο της Κάτια να φαίνεται πως της κάνει πρόταση γάμου, όπως είπαν και στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ενώ η Άννα Μαρία φαίνεται να κλαίει, λέγοντας πως δεν ήξερε τι να πει στον καλό της.

Η Κάτια Ταραμπάνκο, η Κέισι Μίζιου και η Άννα Μαρία Ηλιάδου με τους... καλούς τους έκαναν τη διαφορά στον μεγάλο τελικό.

Οι πρώτες φωτογραφίες από την... εισβολή των συντρόφων στον τελικό του GNTM:

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση