Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ αντιμετωπίζει τον Αστέρη ενώ ο Νικηφόρος αποφασίζει να εξιχνιάσει το θάνατο του πατέρα του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 13:07 Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ αντιμετωπίζει τον Αστέρη ενώ ο Νικηφόρος αποφασίζει να εξιχνιάσει το θάνατο του πατέρα του

Τι θα δούμε απόψε στον Alpha.

Εξελίξεις, αποκαλύψεις και αποφάσεις. Το αποψινό επεισόδιο της σειράς του Alpha «Σασμός» που θα προβληθεί στις 21:00 τα έχει όλα και υπόσχεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Η Αργυρώ προσπαθεί να κρατήσει τον Σταύρο στην Κρήτη και να σώσει το γάμο της, ενώ και ο γάμος του Αντώνη με τη Μαρίνα κρέμεται ακόμα σε μια κλωστή εξαιτίας του Παύλου.

Ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να εξιχνιάσει το θάνατο του πατέρα του και επιστρατεύει τη βοήθεια του Μανόλη, ενώ ο Μαθιός και η Βασιλική περνούν την χειρότερη στιγμή στη σχέση τους μέχρι τώρα.

Καθώς όλοι μοιάζουν να στέκονται σε κινούμενη άμμο, η Αργυρώ θα βρεθεί για μία ακόμα φορά αντιμέτωπη με τον Αστέρη, μόνο που τώρα θα είναι παρόντες και ο Σταύρος με τη Στέλλα.

Η σειρά του Alpha «Σασμός» προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00.

Δείτε το sneak preview:

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση