Γιώργος Παπαδάκης: Νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με κορωνοϊό - Η σύνδεση μέσω skype

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 11:33 Γιώργος Παπαδάκης: Νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με κορωνοϊό - Η σύνδεση μέσω skype

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι νοσηλεύτηκε για ημέρες στο Σισμανόγλειο.

Μετά από αρκετές ημέρες νόσησης με Covid-19, ο παρουσιαστής Γιώργος Παπαδάκης εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης στο «Καλημέρα Ελλάδα» μέσω Skype, καθώς παραμένει θετικός στον κορωνοϊό.  Μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος αποκάλυψε πως πέρασε πολύ δύσκολα και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για 6 ολόκληρες μέρες στο νοσοκομείο.

«Οφείλω και μια εξήγηση, γιατί τόσες μέρες εγώ δεν εμφανιζόμουν. Δεν θα το κρύψω, ήταν ένας συνδυασμός κορονοϊού με κάποια λοίμωξη. Με χτύπησε στο αναπνευστικό. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να εισαχθώ στο νοσοκομείο, στο Σισμανόγλειο, που έμεινα μέχρι και χθες. Παρέμεινα θετικός χθες, αν και μου λένε οι γιατροί ότι σήμερα-αύριο τελειώνει η υπόθεση για να μπορέσω να έρθω κοντά σου, δίπλα σου. Πάντως βίωσα κι εγώ αυτή την κατάσταση του κορωνοϊού. Τώρα μπορώ να καταλάβω τι πέρασαν αυτοί οι άνθρωποι, γιατί ήμουν σε μονάδα Covid για 6 μέρες» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Πρώτη είχε διαγνωστεί με Covid-19 η συμπαρουσιάστρια Μαρία Αναστασοπούλου που είχε αποχωρήσει εκτάκτως από το πλατό, όταν βγήκε θετικό το τεστ της. Πλέον η παρουσιάστρια έχει επιστρέψει στην εκπομπή και τώρα εκκρεμεί να βγει «αρνητικός» και ο Γιώργος Παπαδάκης ώστε να ξανασυναντηθούν στο στούντιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση