Ο κακός χαμός στο Survivor: Οι κόκκινοι βάζουν παραβάν στην καλύβα για να μην βλέπουν τους μπλε (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 11:44 Ο κακός χαμός στο Survivor: Οι κόκκινοι βάζουν παραβάν στην καλύβα για να μην βλέπουν τους μπλε (ΒΙΝΤΕΟ)

Η συγκατοίκηση των δύο ομάδων στο Survivor All Star, όπως θα δούμε τα επόμενα επεισόδια δεν θα πάει πολύ καλά.

Η Ένωση στο Survivor All Star έφερε τις δύο ομάδες, όχι μόνο στην ίδια παραλία αλλά και στην ίδια καλύβα. Κάτι που όπως φάνηκε από το χθεσινό (24/4) επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αρκετοί δεν είδαν με καλό μάτι.

Όπως οι Σάκης και η Μαριαλένα που απομονώθηκαν στην παραλία, καθώς στην καλύβα υπήρχε πολυκοσμία. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ σύντομα θα ακολουθήσει και ένας μεγάλος καυγάς.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα φτάσουν στο σημείο να φτιάξουν ένα παραβάν με τις κουβέρτες τους μέσα στην καλύβα προκειμένου να μην βλέπουν τους αντιπάλους τους.

Η συμπεριφορά κάποιων παικτών της Μπλε ομάδας δεν αρέσουν καθόλου στους δύο παίκτες των Κόκκινων, με αποτέλεσμα να σηκώσουν το παραβάν για να μην έχουν μαζί τους οπτική επαφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση