Ο Χανταμπάκης αποχώρησε από το Survivor με τα περισσότερα χρήματα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Μαΐου 2023 10:05 Ο Χανταμπάκης αποχώρησε από το Survivor με τα περισσότερα χρήματα

Το χρηματικό ποσό, με το οποίο αποχωρεί από το Survivor All Star ο Στέλιος Χανταμπάκης, μετά από 17 εβδομάδες "επιβίωσης".

Μεγάλες ήταν οι ανατροπές στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor All Star, το οποίο παρακολουθήσαμε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ το βράδυ της Τετάρτης.

Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μια σκληρή αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο αντίπαλες ομάδες, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για την πολυπόθητη νίκη.

 

Η ομάδα που βγήκε νικήτρια στο τρίτο αγώνισμα της εβδομάδας ήταν η Μπλε, στέλνοντας τους Κόκκινους στην άβολη θέση της ψηφοφορίας.

Survivor: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Στέλιος Χανταμπάκης

Πριν την τελική ψηφοφορία της κόκκινης ομάδας, ο Στέλιος Χανταμπάκης δήλωσε πως θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς, με τους υπόλοιπους παίκτες να "παγώνουν" με την ανακοίνωσή του.

Συγκεκριμένα, ο Στέλιος Χανταμπάκης δήλωσε πως δεν άντεχε άλλο ψυχικά να βρίσκεται μακριά από την οικογένεια του και ιδιαίτερα από τα παιδιά του.

 

 

Οι παίκτες αντέδρασαν μετά την ανακοίνωσή του Στέλιου, αρχικά φωνάζοντάς του να μην φύγει από το παιχνίδι, ενώ στην συνέχεια ορισμένοι ξέσπασαν σε κλάματα.

Survivor: Οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι Κόκκινοι κλήθηκαν να αναδείξουν με την αρνητική τους ψήφο τους δύο παίκτες που θα ήθελαν να αποχωρήσουν από το Survivor All Star.

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη ακολούθησε η διαδικασία της ψηφοφορίας. Από την κάλπη προέκυψαν τα ονόματα του Γιώργου Κόρομι και του Τάκη Καραγκούνιας, οι οποίοι συμπλήρωσαν την 5άδα των υποψηφίων προς αποχώρηση.

 

 

Υπενθυμίζεται πως μετά την χθεσινή ψηφοφορία, υποψήφιοι προς αποχώρηση αναδείχτηκαν οι Σπύρος Μαρτίκας και Νικόλας Αγόρου.

Survivor All Star: Με πόσα χρήματα αποχώρησε ο Στέλιος Χανταμπάκης

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, οι παίκτες λαμβάνουν 5.000 ευρώ την εβδομάδα για την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης από την αρχή και παρέμεινε συνολικά για 17 εβδομάδες.

Έτσι, προκύπτει πως κατά το διάστημα της παραμονής του κατάφερε να συγκεντρώσει 85.000 ευρώ στον λογαριασμό του.

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση