MasterChef highlights 13/5: Η απόλυτη ανατροπή – Αποχώρησε ένα από τα μεγάλα φαβορί!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Μαΐου 2023 10:10 MasterChef highlights 13/5: Η απόλυτη ανατροπή – Αποχώρησε ένα από τα μεγάλα φαβορί!

Εκτός 7άδας του MasterChef έμεινε ένας από τους καλύτερους μάγειρες του διαγωνισμού!

MasterChef highlights 13/5: Γεμάτη από highlights ήταν η χθεσινή (12/5) ημέρα στο MasterChef, με το ριάλιτι μαγειρικής του Star να επιστρέφει για να σαρώσει τα πάντα στην τηλεθέαση της prime time ζώνης.

Το… μενού περιελάμβανε ανατρεπτική ψηφοφορία, αλλά και μια αποχώρηση-έκπληξη!

MasterChef highlights 13/5: Η απόλυτη ανατροπή – Αποχώρησε ένα από τα μεγάλα φαβορί!

Ακόμα μια ομαδική δοκιμασία έφτασε στο τέλος της και πλέον οι top 8 επέστρεψαν στο πλατό, περιμένοντας να μάθουν τα αποτελέσματα.

Κόκκινοι και Μπλε κλήθηκαν να ετοιμάσουν πέντε μεζέδες σε συγκεκριμένες κατηγορίες και με διαφορετικά υλικά ως πρωταγωνιστές, έχοντας ως μόνη πηγή θερμικής επεξεργασίας τη φωτιά.

Η ομάδα που κατάφερε να προσαρμοστεί καλύτερα στις ιδιαίτερες μαγειρικές συνθήκες και να κατανοήσει ορθότερα το ζητούμενο της δοκιμασίας ήταν η Κόκκινη που συγκέντρωσε 104 βαθμούς και η Μπλε 96.

Λίγο πριν τη δοκιμασία αποχώρησης ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε μια ανακοίνωση που «πάγωσε» τους παίκτες.

Πιο συγκεκριμένα, ο αγαπημένος σεφ και κριτής του MasterChef, έδωσε 4 μπλοκάκια στους παίκτες της ηττημένης ομάδας και τους ζήτησε να αποφασίσουν ποιος θα είναι ο παίκτης που δε θα πάρει μέρος στη δοκιμασία δίνοντας την ευκαιρία σε αυτό τον παίκτη να περάσει απευθείας στους top 7.

Έδωσε 4 μπλοκάκια στους παίκτες της ηττημένης ομάδας και τους ζήτησε να αποφασίσουν ποιος θα είναι ο παίκτης που δε θα έπαιρνε μέρος στη δοκιμασία δίνοντας την ευκαιρία σε αυτό τον παίκτη να περάσει απευθείας στους top 7.

Ο Νίκος Τράκας συγκέντρωσε τρεις θετικές ψήφους και μία ο Αλέξανδρος. Έτσι ο Νίκος πήγε απευθείας στους top 7!

Με αυτόν τον τρόπο, η αποχώρηση αποτέλεσε ανδρική υπόθεση, με τον Αλέξανδρο, τον Άγγελο και τον Ηλία να πρέπει ν’ αντιγράψουν ένα απαιτητικό πιάτο του καλεσμένου και βραβευμένου με αστέρι Michellin, σεφ Luca Piscazz.

Τα δύο κόκαλα που εντόπισαν στο πιάτο του Ηλία, τόσο ο chef Κουτσόπουλος, όσο και ο Πάνος Ιωαννίδης, του κόστισαν πολύτιμους βαθμούς, συγκεντρώνοντας 27, έναντι 30 του Αλέξανδρου και 33 του Άγγελου.

Έτσι, ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί για το φετινό έπαθλο παρέδωσε την ποδιά του, αποχωρώντας από τον διαγωνισμό!

πηγή: sportime.gr

 

 

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση