Survivor Spoiler: "Τιμωρούν" τους αντιπάλους και παίρνουν την αποψινή ασυλία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 10:17 Survivor Spoiler: "Τιμωρούν" τους αντιπάλους και παίρνουν την αποψινή ασυλία

Μεγάλη έκπληξη στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star. Ποια ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας.

Γεμάτο ανατροπές αναμένεται να είναι το νέο επεισόδιο του Survivor All Star που επιστρέφει το βράδυ της Δευτέρας (12/06) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Οι δύο ομάδες θα έρθουν αντιμέτωπες απόψε σε έναν νέο απαιτητικό στίβο μάχης, διεκδικώντας τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Survivor: Οι νικητές στον αγώνα ασυλίας της Κυριακής

Ο πρώτος αγώνας ασυλίας για αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star, κατέληξε με την Μπλε ομάδα νικήτρια, σε μια σκληρή μάχη σώμα με σώμα.

Οι παίκτες των Μαχητών πανηγύρισαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό καθώς η νίκη αυτή ήρθε μετά από αρκετές ήττες και μεταξύ άλλων κατάφεραν να απολαύσουν ένα μοναδικό έπαθλο, με το καραόκε να "κλέβει" τις εντυπώσεις.

Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το βράδυ της Κυριακής (11/6) οι παίκτες των δύο ομάδων διεκδίκησαν με νύχια και με δόντια την πρώτη ασυλία.

Οι δύο ομάδες έδωσαν σκληρή μάχη στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να μην βρεθούν στη δύσκολη θέση της ψηφοφορίας αλλά και για να απολαύσουν το εντυπωσιακό έπαθλο που περίμενε τους νικητές.

Στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε, οι Κόκκινοι οδηγήθηκαν στην κάλπη προκειμένου να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε, η Μελίνα Μεταξά ήταν αυτή που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους των συμπαικτών της.

Survivor Spoiler: Όσα θα δούμε το βράδυ της Δευτέρας

Όπως βλέπουμε στο trailer του αποψινού επεισοδίου, η ένταση θα είναι τεράστια, με τους παίκτες να είναι πραγματικά στα "μαχαίρια".

Στο επίκεντρο των τσακωμών θα βρεθεί για ακόμη μια φορά ο... αποστάτης Βασάλος, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο της Μαριαλένας.

Στο αγωνιστικό σκέλος, θα παρακολουθήσουμε έναν έντονο αγώνα για τη δεύτερη ασυλία, όπου δεν θα λείψουν οι κόντρες. Στο Συμβούλιο, η ηττημένη ομάδα θα κληθεί να ψηφίσει τον επόμενο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

Σύμφωνα με τα Spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, η ομάδα που κερδίζει τον αποψινό, δεύτερο αγώνα ασυλίας είναι η για ακόμη μια φορά η Κόκκινη.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι Μπλε έρχονται σε δύσκολη θέση, πηγαίνοντας ξανά στο Συμβούλιο του Νησιού για να μπουν στη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Survivor: Δείτε το trailer της Δευτέρας (12/6)

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση