Survivor Spoiler: Προς έκπληξη όλων παίρνει την ασυλία - Ποιος ο δεύτερος υποψήφιος

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 15:36 Survivor Spoiler: Προς έκπληξη όλων παίρνει την ασυλία - Ποιος ο δεύτερος υποψήφιος

Τη δεύτερη ατομική ασυλία της εβδομάδας διεκδικούν οι παίκτες του - ατομικού πλέον - Survivor All Star. Ποιος θα θα την κερδίσει, εξασφαλίζοντας την προστασία του, και ποιος θα βγει στον "τάκο".

Με ένα νέο επεισόδιο επιστρέφει το βράδυ της Τρίτης (20/06) το Survivor All Star στον ΣΚΑΙ και οι εξελίξεις αναμένονται συναρπαστικές.

Χθες, οι 8 παίκτες αγωνίστηκαν για την πρώτη ατομική ασυλία, με τον Σάκη Κατσούλη να την κερδίζει, ενώ πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση βγήκε ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος, μάλιστα, είναι τραυματίας.

Στο αποψινό επεισόδιο, βλέπουμε να βγαίνουν τα μαχαίρια ανάμεσα στον Ηλία Μπόγδανο και τον Νίκο Μπάρτζη, με αλληλοκατηγορίες για το πώς συμπεριφέρονται στις κάμερες και τι εικόνα θέλουν να δείξουν στον κόσμο.

"Προσπαθεί να πείσει, με αυτά που λέει, ότι άλλα κάνω μπροστά και άλλα πίσω από την κάμερα, για να βγει εκείνος λάδι" λέει ο Μπάρτζης, με τον Μπόγδανο να σημειώνει: "Από την πρώτη μέρα είμαστε παρέα. Εσύ κλείνεις τις πόρτες, γιατί αυτό θέλεις να δείξεις προς τα έξω".

Το παιχνίδι έχει γίνει πλέον ατομικό, καθώς οδεύουμε προς τον μεγάλο τελικό, και οι παίκτες φαίνεται πως λειτουργούν με βάση τη στρατηγική.

Survivor Spoiler: Ποιος κερδίζει την δεύτερη ατομική ασυλία

Οι παίκτες θα αναμετρηθούν στον στίβο μάχης για τη δεύτερη ατομική ασυλία της εβδομάδας, ενώ ένας σοβαρός τραυματισμός της Στέλλας Ανδρεάδη θα σοκάρει τους πάντες.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, την ασυλία θα κερδίσει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία χθες "χτυπιόταν" επειδή έχασε. Μάλιστα, ήταν άκρως εκνευρισμένη με τις ήττες της, ενώ ξέσπασε στον σύντροφό της.

Survivor Spoiler: Ποιος ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Στο συμβούλιο του νησιού που θα ακολουθήσει, το ζευγάρι του παιχνιδιού, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριλένα Ρουμελιώτη, μπαίνουν στο στόχαστρο των παικτών, οι οποίοι αναφέρουν ότι όχι μόνο έχουν ένα πλεονέκτημα προς τον κόσμο, αλλά παρατηρούν και βοήθεια του Σάκη προς τη Μαριαλένα στα αγωνίσματα.

Οι παίκτες θα ψηφίσουν έναν ακόμη για να βγει στον "τάκο", ως ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση, και αυτός θα είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Τρίτης (20/06)

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση