Σασμός Spoiler: Μεγάλη ταραχή στο χωριό - Δραματικές αποκαλύψεις

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 16:48 Σασμός Spoiler: Μεγάλη ταραχή στο χωριό - Δραματικές αποκαλύψεις

Σοκαριστικές εξελίξεις στη σειρά “Σασμός”. Όσα θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο.

Συγκλονίζει τους τηλεθεατές η δραματική σειρά του Alpha με τίτλο “Σασμός”, που προβάλλεται καθημερινά στις 21:00, με το τηλεοπτικό κοινό να αγωνιά για τη συνέχεια.

Ο Αντρέας εξαγριώνεται, όταν μαθαίνει για τη σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς, την ώρα που ο παπα-Μιχάλης και ο Παύλος φοβούνται τις αντιδράσεις του. Την ίδια ώρα, ο Αντρέας οργισμένος πηγαίνει στο σπίτι των Βρουλάκηδων, ζητώντας εξηγήσεις, αλλά δε θα περιμένει την αντίδρασή τους.

Σασμός: Όσα θα δούμε απόψε

Ο Νικηφόρος καταφεύγει στο Μανόλη, σε μια προσπάθεια να πιαστεί από κάπου. Ο Γιώργος επισκέπτεται τους δύο φίλους, προσπαθώντας να μάθει τι έχει συμβεί μεταξύ τους αλλά κι εάν ο Νικηφόρος ήταν στο μαντρί την ημέρα του πυροβολισμού του Μαθιού.

Ο Μαθιός ζητά να δει το Νικηφόρο, εκείνος ωστόσο αρνείται πεισματικά. Μία απρόσμενη πρόταση θα εκπλήξει την Αιμιλία, και μία επίσκεψη στη φυλακή θα φέρει τον Βαγγέλη ενώπιον κρίσιμων διλημμάτων. Η Βασιλική παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο, έχοντας συμφωνήσει με την Καλλιόπη να συμμαχήσουν για το καλό της οικογένειάς τους.

Ο Φραγκιαδάκης επιμένει να σκαλίζει με το Γιώργο τον πυροβολισμό του Μαθιού. Δυστυχώς για τον ίδιο, η αλήθεια θα αποκαλυφθεί σε κάποιον που δεν έπρεπε, και οι συνέπειες θα είναι δραματικές.

Δείτε το trailer του νέου επεισοδίου

 

 

Πηγή: Alpha

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση