I'm a celebrity, get me out of here: Οι απίστευτοι μισθοί των παικτών

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 16:52 I'm a celebrity, get me out of here: Οι απίστευτοι μισθοί των παικτών

Σχεδόν διπλάσιοι είναι οι μισθοί που λαμβάνουν οι παίκτες του νέου ριάλιτι «I'm a celebrity, get me out of here», συγκριτικά με το Survivor.

Το νέο ριάλιτι «I'm a celebrity, get me out of here» έκανε χθες (11/10) πρεμιέρα, με αρκετούς να το παρομοιάζουν με το «Survivor».

Έλληνες celebrities ταξίδεψαν στον Άγιο Δομίνικο και είναι έτοιμοι να εντοπίσουν τους μεγαλύτερους φόβους για να ανταπεξέλθουν στις δοκιμασίες και να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο ριάλιτι. Όπως και στο «Survivor», το ριάλιτι βάζει τους συμμετέχοντες σε απαιτητικές καταστάσεις και τους ωθεί στα όριά τους στην προσπάθειά τους να επιβιώσουν.

Η εκπομπή «Πρωινό Σουσού» αποκάλυψε τα χρηματικά ποσά που λαμβάνουν τρεις από τους celebrities του νέου ριάλιτι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η Μαρία Καλάβρια λαμβάνει 8.000 ευρώ την εβδομάδα, η Ιωάννα Λίλη 10.000 ευρώ, ενώ με τα ίδια χρήματα θα μπει και ο Τρύφωνας Σαμαράς σε λίγο καιρό.

Πηγή: Open

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση