«Το Ναυάγιο»: Απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 12:19 «Το Ναυάγιο»: Απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο

Μια συγκλονιστική ιστορία επιβίωσης, δύναμης ψυχής και καρμικών συμπτώσεων με νέο επεισόδιο απόψε στις 22:50 στο MEGA.

Ένα ακόμη επεισόδιο γεμάτο συγκινήσεις, εκπλήξεις και αποκαλύψεις μας περιμένει απόψε στην δραματική σειρά του MEGA «Το Ναυάγιο». Σήμερα, Δευτέρα 30/10, ο Πέτρος το σκάει από τους αρχαιοκάπηλους παίρνοντας μαζί του το όπλο του Αντώνη.

Ο Δημήτρης επιμένει να γυρίσουν οικογενειακώς στην Κρήτη, αλλά η Λίνα τον πείθει να την αφήσει να μείνει στην Αθήνα μαζί με τη Βάσω. Μετά την επίσκεψη της Ευγενίας, η Ειρήνη σκέφτεται να φύγει από το σπίτι του Ιπποκράτη. Εκείνος, όμως, την κρατάει κοντά του και την κάνει με τον τρόπο του να του ανοιχτεί και να του μιλήσει για τον Απόστολο αλλά και τα όνειρά της.

Η αποθήκη της Μαρίας και του Βλάσση πιάνει φωτιά και νομίζουν ότι το έχει κάνει ο Δημήτρης. Ο Γιώργης μαθαίνει από τον Άγγελο πού είναι θαμμένη η Ασημίνα και της πηγαίνει μερικά λουλούδια, αλλά εκεί θα βρεθεί και ο Βασίλης. Ο Μάκης βλέπει ένα πολύ ενδιαφέρον δημοσίευμα στην εφημερίδα. Ένα τηλεφώνημα αναστατώνει την Ειρήνη και ο μικρός Ορφέας τη βρίσκει λιπόθυμη στο πάτωμα.

Αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο

Πηγή: in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση