MasterChef: Σενάριο επίσπευσης του νέου κύκλου του reality μαγειρικής

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2023 15:44 MasterChef: Σενάριο επίσπευσης του νέου κύκλου του reality μαγειρικής

Οι λόγοι που φαίνεται να ωθούν προς αυτή την κατεύθυνση.

«Φωτιά» έχει πάρει το τηλεοπτικό τοπίο αυτή τη σεζόν με τόσες πολλές και καλές παραγωγές να γεμίζουν το πρόγραμμα και κυρίως την prime time ζώνη των τηλεοπτικών σταθμών. Κι επειδή ακριβώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, το Star Channel φέρεται να καταστρώνει πλάνα για να ρίξει στη… μάχη της τηλεθέασης το MasterChef νωρίτερα του προγραμματισμένου.

Πιο συγκεκριμένα, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» με την Ελεωνόρα Μελέτη από το δημοσιογράφο Γιώργο Σκρομπόλα, φαίνεται πως υπάρχουν πλάνα για να επισπευσθεί η διαδικασία της έναρξης του αγαπημένου reality show μαγειρικής.

Επί του παρόντος η παραγωγή έχει προχωρήσει σ’ ένα πρώτο ξεσκαρτάρισμα των βιογραφικών που έχουν αποστείλει οι επίδοξοι υποψήφιοι MasterChef, ανέφερε η ίδια πηγή. Αν όλα κυλήσουν σύμφωνα με τους υπολογισμούς των υπευθύνων τότε μέσα στο Νοέμβριο δεν αποκλείεται να αρχίσουν και τα πρώτα γυρίσματα. «Αυτό σημαίνει πως το MasterChef αντί για τα τέλη Ιανουαρίου που κάνει συνήθως πρεμιέρα, να κάνει… ποδαρικό με τη νέα χρονιά, δηλαδή αρχές του Ιανουαρίου», ακούστηκε χαρακτηριστικά στο πάνελ.

Σημειώθηκε, δε, πως αυτή η στάση οφείλεται στην όχι και τόσο καλή πορεία όσον αφορά στην τηλεθέαση των προγραμμάτων Fame Story και «Η Φάρμα». Έτσι, δεν μπορεί να τεθεί εκτός συζήτησης να ολοκληρωθούν και οι δύο εκπομπές νωρίτερα του αναμενόμενου, δηλαδή κατά την εορταστική περίοδο.

Πηγή: Mega

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση