Milky Way: Αποθέωση για την μαγική εμφάνιση της Φουρέιρα - "Προσκυνάμε την Παναγιά"

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023 11:36 Milky Way: Αποθέωση για την μαγική εμφάνιση της Φουρέιρα - "Προσκυνάμε την Παναγιά" (φωτο: Mega)

Η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε ως καλή νεράιδα στη σειρά “Milky Way” και έδειξε έναν άλλον δρόμο στην πρωταγωνίστρια. Τα σχόλια στο Twitter/X για την μαγική παρουσία της “Παναγιάς”.

Ένα ακόμα ξεχωριστό και δυνατό επεισόδιο της σειράς “Milky Way” παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Πέμπτης (16/11) στο MEGA.

H ιστορία που μας φέρνει σε επαφή με τις πιο τρυφερές πλευρές του εαυτού μας συνεχίστηκε, με τη Μαρία να βρίσκεται εγκλωβισμένη στα “πρέπει” του περίγυρού της και της κοινωνίας.

Στο χθεσινό επεισόδιο, η Αθηνά ενημέρωσε τα υπόλοιπα κορίτσια της παρέας για την εγκυμοσύνη της Μαρίας, ενώ της επιτέθηκε κατηγορώντας την πως πρόδωσε το όνειρό τους να φύγουν μαζί στην Αθήνα και να γίνουν χορεύτριες.

Σοκαρισμένη και απομονωμένη, βρήκε καταφύγιο στον Τζο, ο οποίος φαίνεται να είναι που καταλαβαίνει και στηρίζει τη Μαρία. Ο ίδιος είδαμε να έρχεται σε ρήξη με τον πατέρα του, μιλώντας του για πρώτη φορά πώς ακριβώς αισθάνεται απέναντί του. Παράλληλα, ο Τάσος, ανήσυχος για το οικονομικό ζήτημα και τις νέες ευθύνες που θα φέρει ο ερχομός του παιδιού, αποφάσισε να λάβει μέρος σε παράνομους αγώνες πυγμαχίας, παρά τις συμβουλές του προπονητή του να μείνει μακριά από τόσο επικίνδυνα κυκλώματα. Επίσης, είδαμε τους γονείς της Μαρίας, Ελένη και Γιώργο, να προσπαθούν να έρθουν κοντά, χωρίς επιτυχία.

Στο τέλος του επεισοδίου, καθώς η Μαρία βυθιζόταν ολοένα και πιο βαθιά στην σκέψη πως οι άλλοι έχουν αποφασίσει για τη ζωή της, χωρίς να μπορεί να εκφράσει τα δικά της θέλω, εμφανίστηκε σαν καλή νεράιδα και σαν “από μηχανής θεά” η Ελένη Φουρέιρα, δείχνοντάς της έναν άλλον δρόμο…

Η έντονη παρουσία της Φουρέιρα στο “Milky Way”

Ακόμα και πριν από την μαγική εμφάνιση της αγαπημένης τραγουδίστριας στο τρίτο επεισόδιο, η Ελένη Φουρέιρα είχε μια έντονη παρουσία στη σειρά, ως το ίνδαλμα της κεντρικής ηρωίδας.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι το είδωλο της Μαρίας, η οποία ονειρεύεται να εγκαταλείψει την επαρχιακή της πόλη και να σπουδάσει χορό στην Αθήνα με απώτερο στόχο να μπει στην ομάδα της Ελένης Φουρέιρα. Το δωμάτιό της είναι γεμάτο με αφίσες της τραγουδίστριας και όταν δεν διαβάζει για άλλους πλανήτες, μελετά τα βιντεοκλίπ της “Queen” και αντιγράφει τα χορευτικά μαζί με τις τέσσερις φίλες της.

Η εγκυμοσύνη της Μαρίας βάζει ένα μεγάλο ερωτηματικό στην πραγματοποίηση του ονείρου. Νιώθοντας πιο μόνη και πιο μπερδεμένη από ποτέ, η ονειρική συνάντησή της με το είδωλό της και η φράση «Υπάρχουν τόσοι ωραίοι γαλαξίες εκεί έξω, μακριά απ’ τον δικό σου!» την έκαναν να δει τα πράγματα αλλιώς και να πάρει μια σημαντική απόφαση για τον ευατό της και τη ζωή της.

Η “εισβολή” της Ελένης Φουρέιρα, που εμφανίστηκε υπέρλαμπρη και σχεδόν εξωγήινη, σχολιάστηκε με ενθουσιασμό από τους χρήστες του Twitter/X, οι οποίοι την αποθέωσαν, χρησιμοποιώντας τον χαρακτηρισμό “Παναγιά”, που της έχουν προσδώσει οι φανς της και που τη συνοδεύει τα τελευταία χρόνια.

Milky Way: Τα σχόλια στο Twitter για την Φουρέιρα

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση