«Το Ναυάγιο»: Καθηλωτικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023 15:59 «Το Ναυάγιο»: Καθηλωτικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια

Τι θα κάνει η Στέλλα όταν καταλάβει ότι ο εραστής της Ασημίνας είναι φίλος του Βασίλη;

Αποκαλύψεις, ανατροπές και καθηλωτικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, «Το Ναυάγιο».

Όσα θα δούμε από την Κυριακή 19 έως την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στις 22:50
Επεισόδιο 25 (Κυριακή 19 Νοεμβρίου)

Η Ειρήνη προσπαθεί να παρηγορήσει τον Ιπποκράτη για το θάνατο της γυναίκας του, ενώ ο Άγγελος ρωτάει με καχυποψία τον Πέτρο για τους δύο τύπους που τον επισκέφθηκαν. Ο Βασίλης συνειδητοποιεί ότι ο Κυριάκος, που γνώρισε στο πλοίο, είναι ο άντρας της Στέλλας. Οι δυο τους συζητούν για την τραγωδία του ναυαγίου και έρχονται πιο κοντά. Ο Δημήτρης παίρνει μία γενναία απόφαση που θα εκπλήξει όλη του την οικογένεια.

Κι ενώ η Λίνα ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Αθήνα, η Αλίκη μοιράζεται με τον Γιώργη τις προσωπικές της έρευνες για το ναυάγιο, κερδίζοντας την εύνοιά του. Ο Πέτρος συνειδητοποιεί ότι κάτι λείπει από το δωμάτιό του. Η Λαμπρινή βλέπει τον γιο της στο όνειρό της και πείθει τον εαυτό της ότι είναι ζωντανός, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες του παπα-Γρηγόρη να τη μεταπείσει.

Επεισόδιο 26 (Δευτέρα 20 Νοεμβρίου)

Η Ειρήνη έχει αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψει στα Κύθηρα χωρίς να έχει υπολογίσει ότι ο καιρός έχει άλλα σχέδια. Ο Ιπποκράτης αποκαλύπτει στον Τρύφωνα κάποιες κρυμμένες πτυχές του παρελθόντος του.

Η Λίνα επισκέπτεται την αυλή για να κάνει ένα δώρο στον Μάκη, αλλά κάνει μια αναπάντεχη γνωριμία. Ο Δημήτρης και η Μαρία συναντιούνται και κάνουν μια συζήτηση που καθυστέρησε πολλά χρόνια. Ο Βασίλης μιλάει στη Στέλλα για τον εραστή της Ασημίνας και την ίδια μέρα η Στέλλα έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο μαζί του, χωρίς να γνωρίζει πως πρόκειται για τον φίλο του Βασίλη, τον Γιώργη.   Ο Μιχάλης κουβαλά ένα μυστικό και αναγκάζεται να λέει ψέματα στην Ελένη.

Η έρευνα του Γιώργη φτάνει σε αδιέξοδο, καθώς ο Παντελίδης βρίσκεται πάντα ένα βήμα πιο μπροστά. Κι ενώ όλα δείχνουν πως ο Μάκης και η Λίνα δεν θα συναντηθούν ξανά, ένα γύρισμα της τύχης θα τους φέρει πάλι κοντά.

Επεισόδιο 27 (Τρίτη 21 Νοεμβρίου)

Μετά το πρώτο, παθιασμένο τους φιλί, η Λίνα επιφυλάσσει μία έκπληξη στον Μάκη. Ο Βλάσσης δέχεται ένα απρόσμενο νέο που τον στέλνει κατευθείαν στο σπίτι του Δημήτρη, ο οποίος ήταν σε μυστική συνάντηση με τη Μαρία.

Ο Μάκης κάνει δώρο στη Λίνα το άρωμα του Απόστολου και της Ειρήνης, ενώ η Ειρήνη ανακοινώνει στον Ιπποκράτη την απόφασή της να μείνει στην Αθήνα και να ψάξει για δικό της διαμέρισμα. Ο Μιχάλης αντιμετωπίζει προβλήματα στη νέα του δουλειά και υποπτεύεται ότι έχει βάλει το χέρι του ο Βασιλείου.

Ο καπεταν-Αντρέας αναλαμβάνει να τον βοηθήσει να καταλάβει τι συμβαίνει. Ο Γιώργης καταφέρνει να μιλήσει με τον ασυρματιστή του Φοίνιξ αλλά τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Το ίδιο δυσάρεστα είναι και τα νέα για τον Τρύφωνα, καθώς τα αποτελέσματα των ιατρικών του εξετάσεων ανατρέπουν όλα του τα σχέδια.

Επεισόδιο 28 (Τετάρτη 22 Νοεμβρίου)

Ο Άγγελος συλλαμβάνει τους δύο απατεώνες με τους οποίους έχει μπλέξει ο Πέτρος, αλλά εκείνοι βρίσκουν τρόπο να του φορτώσουν ένα ακόμα πρόβλημα. Η ώρα που ο Πέτρος θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις στον Άγγελο έχει φτάσει.

Παράλληλα, ο Ιπποκράτης μαθαίνει για την κατάσταση της υγείας του Τρύφωνα και μαζί αποφασίζουν να μην πούνε τίποτα στην Ειρήνη. Ο Μάκης ζητάει από τη Λίνα να γίνει το κορίτσι του, την ώρα που ο Διονύσης κάνει πάλι την εμφάνισή του στο σπίτι της. Ο παπά-Γρηγόρης βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο για να πείσει την Λαμπρινή πως ο γιος τους χάθηκε για πάντα. Η Στέλλα κρύβει από τον Βασίλη ότι είδε κάποιον στον τάφο της Ασημίνας, αλλά μια σύμπτωση φέρνει μπροστά τους τον Γιώργη.

Πρωταγωνιστούν

Γιάννης Στάνκογλου, Αναστασία Παντούση, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Λεωνίδας Κακούρης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Έκτορας Λιάτσος, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Δημήτρης Καπουράνης, Αθηνά Ροδίτου, Αμαλία Καβάλη, Γιώργος Χριστοδούλου, Θάνος Λέκκας, Νίκος Γκέλια, Κώστας Ξυκομηνός, Γιώργος Σουξές, Φωτεινή Ντεμίρη, Μαρία Ζορμπά, Γιολάντα Μπαλαούρα, Αντιγόνη Φρυδά, Γιώργος Μακρής, Στέλλα Ψαρουδάκη, Ελεάνα Στραβοδήμου, Πέρης Μιχαηλίδης, Κωνσταντίνος Δανίκας, Νάνσυ Μπούκλη, Χρύσα Βακάλη, Εύη Δόβελου, Ελίζα Σκολίδη, Άγγελος Ανδριόπουλος, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Βαγγέλης Σαλευρής, Χρήστος Χαλβατζάρας, Πολύδωρος Βογιατζής, Φώτης Πετρίδης, Φοίβος Παπακώστας, Χρύσα Ρώμα, Θεανώ Κλάδη, Ζαχαρένια Πίνη, Στέλιος Δημόπουλος, Παναγιώτης Γαβρέλας, Ιώβη Φραγκάτου, Θοδωρής Προκοπίου, Αθανάσιος Μυλωνόπουλος, Δημήτρης Γεωργαλάς, Εύη Παπαδάκη, Ανδρέας Βατζώλης, Στέλιος Βάσιλας κ.α.

Στον ρόλο της Λαμπρινής η Γιώτα Φέστα.

ΣΕΝΑΡΙΟ: Γιώργος Κόκουβας

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕΝΑΡΙΟΥ: Σπηλιόπουλος Χ.Β. – Μαίρη Ζαφειροπούλου

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιάννης Χαριτίδης

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Νικόλας Καρανικόλας & Θωμάς Βαρβίας

ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ: Κατερίνα Τσακότα

ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ: Αντώνης Χαλκιάς

CREATIVE PRODUCER: Σέργιος Κωνσταντινίδης

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Θοδωρής Κόντος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: JK PRODUCTIONS – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ALTER EGO MASS MEDIA S.A.- MEGA

*Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας

Πηγή: in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση