Ο Ατζούν αλλάζει τα πάντα στο Survivor: Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 15:44 Ο Ατζούν αλλάζει τα πάντα στο Survivor: Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του (ΒΙΝΤΕΟ)

O Τούρκος παραγωγός αποκάλυψε τις αλλαγές που θα παρακολουθήσουμε στο Survivor 2024 και μίλησε για την επιστροφή κάποιων γνώριμων παικτών!

O Ατζούν βρίσκεται εδώ και καιρό στην Ελλάδα για να επιλέξει ο ίδιος ποιοι παίκτες θα συμμετέχουν στο survivor 2024. Ο Τούρκος παραγωγός μίλησε στον ΣΚΑΪ για την πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης, τους παίκτες που θα συμμετάσχουν αλλά και τις αλλαγές που θα δούμε από τα πρώτα κιόλας επεισόδια.

Ο Ατζούν σημείωσε ότι «σήμερα είναι το τελευταίο casting. Υπάρχουν πάρα πολύ καλοί παίκτες. Θα βγούμε στον αέρα στις 7 Ιανουαρίου. Θα επιστρέψουν κάποιες παίκτες από προηγούμενους κύκλους γιατί θεωρώ ότι ο κόσμος θέλει να δει λίγο περισσότερο κάποιους παίκτες. Πρέπει να δώσουμε περισσότερες ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες»!

Και πρόσθεσε: «Έρχονται μεγάλες αλλαγές αυτή τη χρονιά. Καταρχάς, αλλάζουν οι κανόνες, Δεν θα υπάρχουν μηνύματα, καταργείται η ψηφοφορία. Αυτό σημαίνει ότι φέτος θα είναι μία αγωνιστική χρονιά. Κάθε παίκτης αποφασίζει μόνος του για το μέλλον του. Όποιος χάνει στον αγώνισμα θα αποχωρεί. Φυσικά θα υπάρχουν τα συμβούλια του νησιού και οι υποψήφιοι. Η αποχώρηση θα πραγματοποιείται μεταξύ των δύο ατόμων και θα προέρχονται από τις καλύτερες αγωνιστικές στιγμές τριών παικτών».

Πηγή: ΣΚΑΙ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση