Οι κριτές του MasterChef γίνονται… Power Rangers

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 15:48 Οι κριτές του MasterChef γίνονται… Power Rangers (φωτο: Instagram@scontizas)

Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης ενώνουν τις δυνάμεις τους για τον πιο ανατρεπτικό κύκλο MasterChef.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον νέο κύκλο του MasterChef στο STAR έχει ήδη ξεκινήσει όπως και οι προετοιμασίες για το ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο επιστρέφει με σημαντικές αλλαγές.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και ο 8ος κατά σειράς κύκλος στο STAR αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία από το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο θα πρέπει να κάνει λίγη ακόμα υπομονή, αφού τα νέα επεισόδια θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από το 2024, γύρω στα μέσα Γενάρη.

Κριτές θα είναι, φυσικά, και πάλι οι τρεις αγαπημένοι σεφ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς, οι οποίοι έχουν δηλώσει πως έχουν υπάρξει αλλαγές και στις δοκιμασίες που είχαμε δει μέχρι σήμερα.

Οι τρεις κριτές γράφουν τη δική τους ιστορία στο ριάλιτι μαγειρικής και η χημεία τους είναι κάτι παραπάνω από φανερή, με τον Σωτήρη Κοντιζά να μοιράζεται στη σελίδα του στο Instagram ένα αστείο και άκρως εορταστικό στιγμιότυπο, αφού στη φωτογραφία που μοιράστηκε φαίνεται ο ίδιος και οι άλλοι δύο σεφ να είναι τυλιγμένοι με λαμπάκια με τον καθένα να “φωτίζει” σε ένα συγκεκριμένο χρώμα.

“Ποιος είναι?

• Παρακαλώ? Ποιος είναι? Ναι?
• Ο Πάουερ Ρέηντζερ..
• Ποιος Πάουερ Ρέηντζερ ρε?
• ..ο Μπλε..

#PowerRangers“, έγραψε χαρακτηριστικά ο “μπλε” Σωτήρης Κοντιζάς, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να είναι στα ροζ και τον Πάνο Ιωαννίδη στα πράσινα.

Η ανάρτηση του Σωτήρη Κοντιζά:

Masterchef 8: Οι μεγάλες αλλαγές που θα δούμε

Ανανεωμένο επιστρέφει το MasterChef 8 στο STAR και ενώ στην αρχή υπήρχαν συζητήσεις για να δούμε παλιούς παίκτες, σαν ένα μίνι “All Star” (όπως πέρυσι), τελικά στο φετινό MasterChef θα έχουμε μόνο νέους παίκτες.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή “Super Katerina”, ο Πάνος Ιωαννίδης είπε: “Φέτος, έχουμε πολύ καλές αλλαγές. Νομίζω ότι θα έχουμε τα μεγαλύτερα έπαθλα που έχουν δοθεί ποτέ στο MasterChef. Είμαστε πολύ large. Παλιούς παίκτες δεν θα δούμε. Θα έχουμε κάποιους πολύ αξιόλογους συναδέλφους που θα έρθουν να δώσουν τα φώτα τους, αλλά σίγουρα θα δούμε πολλές μονομαχίες μεταξύ των παικτών. Αυτή είναι μια από τις σημαντικότερες αλλαγές“.

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση