Το Survivor 2024 έρχεται με μεγάλες αλλαγές – Αυτοί είναι οι υποψήφιοι Διάσημοι

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2023 16:12 Το Survivor 2024 έρχεται με μεγάλες αλλαγές – Αυτοί είναι οι υποψήφιοι Διάσημοι

Ο χρόνος μετράει αντόστροφα για τη μεγάλη επισατροφή του Survivor μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Η μεγάλη πρεμιέρα είναι προγραμμαρτισμένη για την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024, με τον Γιώργο Λιανό -ασφαλώς- στην παρουσίαση.

Στην πρώτη φάση, στον Άγιο Δομίνικο θα ταξιδέψουν συνολικά 24 παίκτες, από τους οποίους οι 12 θα είναι Διάσημοι.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, μέχρι αυτή τη στιγμή, υποψήφιοι για την ομάδα των Διασήμων στο Survivor φέρεται να είναι οι εξής: Χρήστος Βολικάκης, Κέλλυ Αραούζου, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κατερίνα Δαλάκα, Μαρία Αντωνά, Όλγα Πηλιάκη, Αλέξης Παππάς, Σάσα Μπάστα, Σάββας Γκέντσογλου, Δημήτρης Βλάχος, Σάββας Πούμπουρας, Ειρήνη Παπαδοπούλου και Βασίλης Πορφυράκης.

Κάποιοι από αυτούς, μάλιστα, έχουν ήδη υπογράψει, ενώ κάποιοι άλλοι το συζητούν ή είναι πολύ κοντά στη συμφωνία.

Ωστόσο, επειδή ο Acun Ilicali συνηθίζει λίγο πριν μπουν οι παίκτες στο αεροπλάνο να ανατρέπει τα δεδομένα, δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομλένα αυτή η 12άδα, καθώς κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο, την τελευταία στιγμή να υπογράψει κάποιος ή κάποιοι από αυτούς που μέχρι στιγμής είναι εκτός πλάνων, όπως ο Τριαντάφυλλος, ο Άρης Σοϊλέδης, και ο Τζέιμς Καφετζής.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Survivor 2024 έρχεται με σημαντικές αλλαγές που έχουν να κάνουν κυρίως με τα αγωνίσματα, τα οποία θα είναι διαφορετικά από αυτά που έχουμε συνηθίσει.

Επίσης, καταργείται η ψηφοφορία του κοινού, ενώ οι κανόνες για την αποχώρηση γίνονται ακόμη πιο αυστηροί, καθώς όποιος θα αποχωρεί οικειοθελώς χωρίς σοβαρό λόγο υγείας, θα χάνει και τα χρήματα που θα έχει «συγκεντρώσει» μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Επίσης, καταργείται η ψηφοφορία του κοινού, ενώ οι κανόνες για την αποχώρηση γίνονται ακόμη πιο αυστηροί, καθώς όποιος θα αποχωρεί οικειοθελώς χωρίς σοβαρό λόγο υγείας, θα χάνει και τα χρήματα που θα έχει «συγκεντρώσει» μέχρι εκείνη τη στιγμή.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση